Κι όμως αυτός στην εικόνα είναι ο Tom Cruise στο Mission: Impossible  

Τα stunts του κόβουν την ανάσα γι’ άλλη μια φορά

Κι όμως αυτός στην εικόνα είναι ο Tom Cruise στο Mission: Impossible

Ο Tom Cruise γιόρτασε τα γενέθλιά του πριν λίγες ώρες και πολλοί συνεργάτες του, καθώς και άλλοι ηθοποιοί του ευχήθηκαν μέσα από τα social media. Ένας από αυτούς είναι και ο σκηνοθέτης, Christopher McQuarrie, ο οποίος βρίσκεται πίσω από τη σκηνοθετική καρέκλα στα Mission: Impossible 5,6, καθώς στα επερχόμενα Dead Reckoning Part 1, αλλά και Part 2.

Έτσι, ο McQuarrie, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter ανέβασε μία εικόνα από το Mission: Impossible, στην οποία βλέπουμε τον 60χρονο πλέον ηθοποιό, να κρέμεται ανάποδα από αεροπλάνο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Κατά πάσα πιθανότητα, αυτό το πλάνο προορίζεται είτε στο Mission: Impossible — Dead Reckoning Part 1, είτε στο 2ο μέρος.

Το μόνο σίγουρο είναι, ότι ο Tom Cruise «δίνει πόνο» για άλλη μια φορά με τα stunts του, τα οποία κόβουν την ανάσα, όπως είχαμε δει άλλωστε και στο πρόσφατο trailer.

Δείτε την εντυπωσιακή εικόνα παρακάτω:

Το Dead Reckoning και το Mission: Impossible 8 είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία του Christopher McQuarrie. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Ving Rhames, Henry Czerny, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby και Frederick Schmidt, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Shea Whigham, Esai Morales, Rob Delaney, Charles Parnell, Indira Varma, Mark Gatiss, Greg Tarzan Davis και Cary Elwes.

Μια από τις ακριβότερες παραγωγές στην ιστορία

H πανδημία εκτόξευσε τα κόστη του ήδη ακριβού Mission: Impossible 7 λίγο πάνω από τα $290 εκατομμύρια δολάρια. Συγκριτικά ο προκάτοχός του "Mission: Impossible - Fallout" είχε budget που έφτανε τα $190 εκατομμύρια.

Στην αύξηση του budget συμπεριλαμβάνεται και ο παράγοντας ότι η πλειοψηφία των γυρισμάτων του γίνονται σε εξωτερικές τοποθεσίες και σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο, κάτι που στην εποχή της πανδημίας αποδείχθηκε τροχοπέδη. Όλη αυτή η κατάσταση οδήγησε τον πρωταγωνιστή και παραγωγό του φιλμ, Tom Cruise να καθυστερήσει το 7ο και το 8ο κεφάλαιο καθώς αρχικά θα γυριζόντουσαν διαδοχικά.

To Mission Impossible - Dead Reckoning Part 1 θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου του 2023, ενώ το Mission Impossible - Dead Reckoning Part 2 στις 28 Ιουνίου του 2024.