Το Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One αλλάζει όνομα και έρχεται σε streaming υπηρεσία

Η ταινία του Tom Cruise έρχεται και στο σπίτι σας
19 Ιανουαρίου 2024 18:48
Το Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One αλλάζει όνομα και έρχεται σε streaming υπηρεσία

Η Paramount ανακοίνωσε ότι το νέο Mission: Impossible θα καταφθάσει σύντομα στην streaming υπηρεσία της. Ο λόγος γίνεται για το πιο πρόσφατο κεφάλαιο της σειράς, Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One, το οποίο θα κυκλοφορήσει στο Paramount+ στις 25 Ιανουαρίου.

Ωστόσο, η εταιρία αποκάλυψε ότι ο τίτλος της ταινίας θα αλλάξει και από τις 25 του μήνα και πλέον θα ακούει στο όνομα Mission: Impossible – Dead Reckoning. Αυτό σημαίνει ότι το 2ο κεφάλαιο που θα έρθει μελλοντικά με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise, ίσως δει μια άλλη ονομασία, αν και αυτό δεν είναι σίγουρο.

Όσον αφορά την Ελλάδα, ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση, αλλά να σας υπενθυμίσουμε ότι αρκετό από το περιεχόμενο του Paramount+ έρχεται μέσα από το COSMOTE TV. Οπότε, υπάρχει πιθανότητα να δείτε την ταινία του Tom Cruise και στον κατάλογο της υπηρεσίας.

Η σύνοψη της ταινίας αναφέρει:

O Ethan Hunt (Tom Cruise) και η IMF ομάδα του αναλαμβάνουν την πιο επικίνδυνη αποστολή της καριέρας τους: Πρέπει να εντοπίσουν ένα τρομακτικό νέο όπλο που απειλεί την ανθρωπότητα προτού αυτό πέσει στα λάθος χέρια. Έτσι ξεκινά μια θανάσιμη καταδίωξη ανά την υφήλιο, καθώς ο έλεγχος του μέλλοντος και η μοίρα του κόσμου απειλούνται. Όταν βρεθεί αντιμέτωπος με έναν μυστηριώδη, πανίσχυρο εχθρό, ο Ethan καλείται να αποφασίσει αν μετράει κάτι παραπάνω από την ίδια την αποστολή, ακόμα και οι ζωές αυτών που αγαπά.

Το Dead Reckoning είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία του Christopher McQuarrie. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Ving Rhames, Henry Czerny, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Frederick Schmidt, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Shea Whigham, Esai Morales, Rob Delaney, Charles Parnell, Indira Varma, Mark Gatiss, Greg Tarzan Davis και Cary Elwes.

Το Mission: Impossible – Dead Reckoning θα καταφθάσει στο Paramount+ στις 25 Ιανουαρίου.