Το φινάλε του Mission Impossible: Dead Reckoning Part 1 “βασάνιζε” για πολλά βράδια τον Tom Cruise

Νέες δηλώσεις από τον Christopher McQuarrie
16 Ιουλίου 2023 14:44
Το φινάλε του Mission Impossible: Dead Reckoning Part 1 “βασάνιζε” για πολλά βράδια τον Tom Cruise

Ο σκηνοθέτης του Mission Impossible: Dead Reckoning Part 1, Christopher McQuarrie, έδωσε μια νέα συνέντευξη, στην οποία αποκαλύπτει ότι o Tom Cruise δεν ήθελε η ταινία να τελειώσει με κάποιο cliffhanger.

Μιλώντας στο Total Film, ο McQuarrie μίλησε για ένα θέμα που απασχόλησε πολύ εκείνον και τον Tom Cruise κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης της ταινίας και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, ο Cruise έχασε μέχρι και τον ύπνο του. Έχασε τον ύπνο του γιατί συνέχεια σκεφτόταν ότι δεν ήθελε το Part 1 του Dead Reckoning να ολοκληρωθεί με κάποιο cliffhanger.

Θέλαμε πάντα να τελειώσει η ταινία, έτσι ακριβώς όπως τελείωσε. Το πως τελειώσαμε γενικά αυτήν την ταινία ήταν ένα μεγάλο μυστήριο για εμάς. Γενικά όλο αυτό άφησε ξύπνιο τον Tom Cruise για πολλά βράδια κατά τη διάρκεια της παραγωγής. Έμπαινε όλη την ώρα και μας έλεγε: Δεν γίνεται να είναι αυτό cliffhanger, το τέλος θα πρέπει να είναι ικανοποιητικό. Το κοινό πρέπει να νιώσει την αίσθηση της ολοκλήρωσης.

Οι δύο τους φαίνεται ότι πέρασαν πολλές μέρες σκεπτόμενοι το πως θα ολοκληρωθεί το 1ο μέρος του Dead Reckoning και συνέχεια βελτίωναν το φινάλε, με μικρές λεπτομέρειες.

Εμείς παρακολουθήσαμε τη νέα ταινία του Tom Cruise και μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας πατώντας εδώ.

Η σύνοψη της ταινίας αναφέρει:

O Ethan Hunt (Tom Cruise) και η IMF ομάδα του αναλαμβάνουν την πιο επικίνδυνη αποστολή της καριέρας τους: Πρέπει να εντοπίσουν ένα τρομακτικό νέο όπλο που απειλεί την ανθρωπότητα προτού αυτό πέσει στα λάθος χέρια. Έτσι ξεκινά μια θανάσιμη καταδίωξη ανά την υφήλιο, καθώς ο έλεγχος του μέλλοντος και η μοίρα του κόσμου απειλούνται. Όταν βρεθεί αντιμέτωπος με έναν μυστηριώδη, πανίσχυρο εχθρό, ο Ethan καλείται να αποφασίσει αν μετράει κάτι παραπάνω από την ίδια την αποστολή, ακόμα και οι ζωές αυτών που αγαπά.

Το Dead Reckoning είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία του Christopher McQuarrie. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Ving Rhames, Henry Czerny, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Frederick Schmidt, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Shea Whigham, Esai Morales, Rob Delaney, Charles Parnell, Indira Varma, Mark Gatiss, Greg Tarzan Davis και Cary Elwes.

Το Mission: Impossible – Dead Reckoning Part 1 προβάλλεται ήδη στους ελληνικούς κινηματογράφους, ενώ το Mission Impossible - Dead Reckoning Part 2 αναμένεται στις 28 Ιουνίου του 2024.