Δυνατό ξεκίνημα στο box office για το Mission: Impossible – Dead Reckoning Part 1 με τον Tom Cruise

Δείτε πόσα χρήματα έβγαλε η ταινία μέσα σε πέντε ημέρες
16 Ιουλίου 2023 20:00
Δυνατό ξεκίνημα στο box office για το Mission: Impossible – Dead Reckoning Part 1 με τον Tom Cruise

Το Mission: Impossible – Dead Reckoning Part 1 είναι χωρίς αμφιβολία από τις μεγαλύτερες blockbuster κυκλοφορίες του καλοκαιριού και μόλις ήρθαν στα δημοσιότητα τα πρώτα νούμερά του. Πιο συγκεκριμένα, το Variety έφερε στα φώτα τα νούμερα από το παγκόσμιο box office της ταινίας.

Το νέο Mission Impossible κατάφερε να γεμίσει τα ταμεία των Paramount Pictures κατά 80 εκατομμύρια δολάρια, όσον αφορά στην αγορά της Αμερικής. Από την άλλη, η ταινία έπαιξε και σε 70 αγορές εκτός ΗΠΑ και σύμφωνα με τα πρώτα νούμερα, κατάφερε να έχει έσοδα τα 155 εκατομμύρια δολάρια. Συνολικά, για τις πρώτες πέντε ημέρες του που παίζει στα σινεμά, το Dead Reckoning Part 1 έχει καταφέρει έσοδα που ξεπερνάνε τα 235 εκατομμύρια δολάρια.

Τα περισσότερα έσοδα εκτός ΗΠΑ τα είχε σε χώρες όπως είναι η Αγγλία με 13.8 εκατομμύρια δολάρια, αλλά και Ινδία (9 εκ.), Αυστραλία (8.3 εκ.), Νέα Ζηλανδία (1.5 εκ.), Κορέα (14.3 εκ.), Γαλλία (7.7 εκ.) και Ταϊβάν ($7.7 εκ.).

Εμείς παρακολουθήσαμε τη νέα ταινία του Tom Cruise και μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας πατώντας εδώ.

Η σύνοψη της ταινίας αναφέρει:

O Ethan Hunt (Tom Cruise) και η IMF ομάδα του αναλαμβάνουν την πιο επικίνδυνη αποστολή της καριέρας τους: Πρέπει να εντοπίσουν ένα τρομακτικό νέο όπλο που απειλεί την ανθρωπότητα προτού αυτό πέσει στα λάθος χέρια. Έτσι ξεκινά μια θανάσιμη καταδίωξη ανά την υφήλιο, καθώς ο έλεγχος του μέλλοντος και η μοίρα του κόσμου απειλούνται. Όταν βρεθεί αντιμέτωπος με έναν μυστηριώδη, πανίσχυρο εχθρό, ο Ethan καλείται να αποφασίσει αν μετράει κάτι παραπάνω από την ίδια την αποστολή, ακόμα και οι ζωές αυτών που αγαπά.

Το Dead Reckoning είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία του Christopher McQuarrie. Πρωταγωνιστούν οι Tom Cruise, Ving Rhames, Henry Czerny, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Frederick Schmidt, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Shea Whigham, Esai Morales, Rob Delaney, Charles Parnell, Indira Varma, Mark Gatiss, Greg Tarzan Davis και Cary Elwes.

Το Mission: Impossible – Dead Reckoning Part 1 προβάλλεται ήδη στους ελληνικούς κινηματογράφους, ενώ το Mission Impossible - Dead Reckoning Part 2 αναμένεται στις 28 Ιουνίου του 2024.