Τεράστια καθυστέρηση για το Mission: Impossible – Dead Reckoning Part 2

Νέες ανακοινώσεις από την Paramount Pictures
24 Οκτωβρίου 2023 08:32
Τεράστια καθυστέρηση για το Mission: Impossible – Dead Reckoning Part 2

Η Paramount Pictures ανακοίνωσε μεγάλες καθυστερήσεις για τις επόμενες ταινίες που ετοιμάζει λόγω των απεργιών στην Αμερική. Τεράστια καθυστέρηση θα δει και το Mission: Impossible – Dead Reckoning Part 2 του Tom Cruise, το οποίο ήταν να κυκλοφορήσει μέσα στο 2024, αλλά πλέον έχει μεταφερθεί για το 2025.

Αρχικά, το 2ο μέρος από την περιπέτεια του Tom Cruise ήταν να καταφθάσει στις 28 Ιουνίου του 2024, αλλά πλέον θα καθυστερήσει για σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο. Πλέον, η Paramount αποκάλυψε ότι θα γίνει διαθέσιμο στις 23 Μαΐου του 2025, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες και διάφορα ρεπορτάζ από μέσα του εξωτερικού, δεν πρόκειται να κρατήσει αυτή την ονομασία.

Η παραγωγή του Part 2 σταμάτησε τον περασμένο Μάιο όταν ξεκίνησαν οι απεργίες των ηθοποιών και φαίνεται ότι θα χρειαστεί περισσότερες χρόνος για να ετοιμαστεί κατάλληλα. Παράλληλα, η Paramount Pictures ανακοίνωσε ότι η ημερομηνία των A Quiet Place: Day One, SpongeBob και IF θα αλλάξουν.

Πλέον, το νέο κεφάλαιο του A Quiet Place: Day One αναμένεται να παίξει στους κινηματογράφους στις 28 Ιουνίου 2024, η νέα ταινία του Μπομπ Σφουγγαράκη στις 19 Δεκεμβρίου 2025 και το IF με τον Ryan Reynolds στις 17 Μαΐου του 2024.

Όσον αφορά το Dead Reckoning είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία του Christopher McQuarrie. Πρωταγωνιστούν οι Tom Cruise, Ving Rhames, Henry Czerny, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Frederick Schmidt, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Shea Whigham, Esai Morales, Rob Delaney, Charles Parnell, Indira Varma, Mark Gatiss, Greg Tarzan Davis και Cary Elwes.

Για την ιστορία, το Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One κυκλοφόρησε το καλοκαίρι και κατάφερε να ξεπεράσει τα 567.5 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα στο παγκόσμιο box office.