Συζητιέται το πολυπόθητο sequel μιας ταινίας με τον Tom Cruise

Μάλλον είναι αυτή που έχετε στο μυαλό σας
23 Φεβρουαρίου 2024 13:28
Συζητιέται το πολυπόθητο sequel μιας ταινίας με τον Tom Cruise

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν κάποια ευχάριστα νέα σχετικά με ένα πολυπόθητο sequel με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise. Ο λόγος γίνεται για το Edge of Tomorrow 2, το οποίο έπεσε στο τραπέζι της Warner Bros. με τον ηθοποιό να θέλει να επιστρέψει στο ρόλο του Cage. 

Όπως αναφέρει ένα ρεπορτάζ του Variety, τα αφεντικά της Warner Bros. Motion Picture Group Michael De Luca και Pam Abdy βρέθηκαν τον Ιανουάριο στην Αγγλία και πιο συγκεκριμένα στο Λονδίνο, για ένα πολύ σημαντικό ραντεβού με τον Tom Cruise. Οι τρεις τους συναντήθηκαν για να μιλήσουν για το που θα μπορούσε να πάει η συνεργασία τους, ενώ διάφορες πηγές αποκαλύπτουν ότι έπεσαν στο τραπέζι “πολλά”. 

Ένα από αυτά τα “πολλά” είναι και η πιθανότητα ενός sequel του Edge of Tomorrow, της ταινίας του 2014 με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise, η οποία είχε λάβει θετικές κριτικές. Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Cruise σημειώνει τεράστιες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια, αφού για παράδειγμα, το Top Gun: Maverick του 2022 κατάφερε να φέρει κέρδη πάνω από 1.5 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. 

Έτσι, είναι λογικό κι επόμενο οι μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου να τον θέλουν για νέες ταινίες δράσης και όχι μόνο. Το μόνο που έγινε γνωστό από αυτή τη συνάντηση, είναι ότι και ο ίδιος ο Tom Cruise είναι μέσα για να επιστρέψει στο ρόλο του για το Edge of Tomorrow 2, αν και ακόμα δεν έχει κλείσει τίποτα.