Έρχεται το Top Gun 3 με Tom Cruise, Miles Teller και Glen Powell

Η ομάδα του Maverick θα πετάξει ξανά
12 Ιανουαρίου 2024 13:26
Έρχεται το Top Gun 3 με Tom Cruise, Miles Teller και Glen Powell

Παρόλο που μόλις πριν μερικές ώρες έγινε γνωστό πως ο Tom Cruise υπέγραψε μια σημαντική συμφωνία για πολλαπλά projects με την Warner Bros, ο πασίγνωστος ηθοποιός θα συνεχίσει τη συνεργασία του και με την Paramount, μεταξύ άλλων για το ιστορικό franchise Top Gun.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ του Puck και του Deadline, η Paramount ετοιμάζει τώρα το Top Gun 3, μετά την τεράστια επιτυχία που κατάφερε στις κινηματογραφικές αίθουσες το Top Gun: Maverick. Ο Ehren Kruger, ο οποίος συνυπογράφει το σενάριο του Maverick, εργάζεται αυτή την στιγμή πάνω στο σενάριο της νέας ταινίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το Top Gun 3 θα φέρει πίσω βασικά πρόσωπα από την ομάδα του "Maverick", συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του Cruise, μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του, Miles Teller και Glen Powell. Οι παραγωγοί Jerry Bruckheimer και David Ellison αναμένεται επίσης να επανέλθουν, ενώ ο Joe Kosinski ενδέχεται να αναλάβει τη σκηνοθεσία ή την παραγωγή της ταινίας.

Προς το παρόν, ο Cruise είναι απασχολημένος με τα γυρίσματα μιας ακόμη ταινίας για την Paramount. Ο λόγος γίνεται φυσικά για το Mission: Impossible 8. Επιπλέον, συμμετέχει σε μια φιλόδοξη ταινία με θέμα το διάστημα για την Universal, σε συνεργασία με τη NASA, υπό τη διεύθυνση του Doug Liman. Όμως, σύμφωνα με το Puck, το Top Gun 3 θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι το αμέσως επόμενο μεγάλο project του Cruise, μετά το Mission: Impossible 8.

Δεδομένου του φορτωμένου προγράμματός του, αυτό σημαίνει πως ενδέχεται να είναι δύσκολο για τον Cruise να ξεκινήσει άμεσα τις ταινίες για την Warner.