Top Gun: Maverick – Η επιτυχημένη ταινία του Tom Cruise έρχεται στο Netflix!

Θα τη δείτε μέσα στον Δεκέμβριο
28 Νοεμβρίου 2023 15:20
Top Gun: Maverick – Η επιτυχημένη ταινία του Tom Cruise έρχεται στο Netflix!

Το Netflix αποκάλυψε μερικό από το νέο περιεχόμενο που θα φέρει στην πλατφόρμα του μέσα στον Δεκέμβριο και επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη για τους fans ταινιών δράσης. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από την κατηγορία “New & Hot”, το Netflix ανακοίνωσε ότι θα φέρει το Top Gun: Maverick με τον Tom Cruise, το οποίο τα πήγε εξαιρετικά σε κριτικές, αλλά και σε εισπράξεις στο box office παγκοσμίως.

Αναλυτικότερα, το -ανέλπιστα καλό sequel- του Top Gun θα παίζει στο Netflix στην Ελλάδα από τις 22 Δεκεμβρίου. Να σας υπενθυμίσουμε ότι το “Maverick” έφτασε στους κινηματογράφους της Ελλάδας στις 25 Μαΐου του 2022 και αγαπήθηκε ιδιαίτερα στη χώρα μας, ενώ παράλληλα είχε γεμίσει τα ταμεία της Paramount Pictures με περισσότερα από 1.4 δισεκατομμύρια δολάρια. Παράλληλα, κέρδισε και ένα βραβείο Όσκαρ για “Best Sound” δηλαδή για καλύτερο ήχο.

Ακολουθεί η περίληψη του Top Gun: Maverick:

Με περισσότερα από τριάντα χρόνια υπηρεσίας ως ένας από τους καλύτερους πιλότους της αεροπορίας, ο Πιτ «Μάβερικ» Μίτσελ (Τομ Κρουζ) βρίσκεται εκεί όπου ανήκει, δουλεύοντας ως εκπαιδευτής πιλότων κι αποφεύγοντας την προαγωγή σε βαθμό που θα τον «προσγείωνε». Όταν αναλάβει την εκπαίδευση μιας διμοιρίας αποφοίτων για μία εξιδεικευμένη αποστολή, όμοια της οποίας κανένας πιλότος δεν έχει συναντήσει, ο Μάβερικ συναντά τον Υποσμηναγό Μπράντλεϊ Μπράντσο (Μάιλς Τέλερ,«Χωρίς Μέτρο»), γιο του εκλιπόντα φίλου του Μάβερικ, Υποσμηναγού Νικ Μπράντσο. Απέναντι σε ένα αβέβαιο μέλλον, αλλά και φαντάσματα του παρελθόντος, ο Μάβερικ έρχεται αντιμέτωπος με τους βαθύτερους φόβους του, που αποκρυσταλλώνονται σε μια αποστολή η οποία απαιτεί την απόλυτη θυσία από όσους συμμετάσχουν σε αυτήν.

Μαζί με τον Cruise παίζουν οι: Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman, Charles Parnell, Bashir Salahuddin, Monica Barbaro, Jay Ellis, Danny Ramirez, Greg Tarzan Davis με τους Ed Harris και Val Kilmer.

Το Top Gun: Maverick θα παίζει στο Netflix από τις 22 Δεκεμβρίου.