O Tom Cruise επιστρέφει στη Warner Bros. με νέα συμφωνία

Τι προβλέπει το deal του σταρ των Mission Impossible με την εταιρία του David Zaslav
13 Ιανουαρίου 2024 23:13
O Tom Cruise επιστρέφει στη Warner Bros. με νέα συμφωνία

Μετά από πολλά χρόνια, ο Τομ Κρουζ (Tom Cruise) επιστρέφει στα στούντιο της Warner Bros. Pictures καθώς σύναψε μια νέα συμφωνία με τον ψυχαγωγικό κολοσσό που ονομάζεται πλέον Warner Bros. Discovery. 

Η συνεργασία του υπέρεπιτυχημένου στο box office αστέρα των ταινιών "Mission Impossible" και "Top Gun" ξεκινάει από φέτος, όπως ανέφερε η ανακοίνωση που συνυπέγραψε ο CEO της Warner Bros. Discovery, David Zaslav, μαζί με τα αφεντικά των στούντιο της εταιρίας, Michael De Luca και Pam Abdy. 

Και λέμε επιστροφή γιατί με το στούντιο της Warner είχε να κάνει ταινία από το 2014 και το επιτυχημένο cult sci-fi φιλμ "Edge of Tomorrow". Συνολικά γύρισε οκτώ ταινίες με το στούντιο συμπεριλαμβανομένων του "Μάτια Ερμειτικά Κλειστά" (Eyes Wide Shut) με τον αείμνηστο Stanley Kubrick, το "O Τελευταίος Σαμουράι" (The Last Samurai), Magnolia, "Συνέντευξη με έναν Βρικόλακα" (Interview with a Vampire), Risky Business, The Outsiders και "Rock of Ages". 

Βέβαια δεν πρόκειται για ένα ολόχρυσο και αποκλειστικό deal που "κλειδώνει" τον Cruise στη Warner, καθώς θα συνεχίσει να συνεργάζεται με το στούντιο της Paramount, με το οποίο έχει να παραδώσει το άκρως αναμενόμενο Mission Impossible 8 ("Dead Reckoning Part II"), ενώ πρόσφατα ανακοινώθηκε επίσημα το Top Gun 3, sequel του Top Gun: Maverick το οποίο είχε αποφέρει πάνω από $1.5 δις δολάρια.

Επίσης, έχει εκκρεμότητες με την Universal Pictures, με την οποία ετοιμάζει την πρώτη ταινία του Χόλιγουντ που θα γυριστεί στο διάστημα, σε σκηνοθεσία Doug Liman

Ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες για το χρηματικό ύψος της συμφωνίας και τι ακριβώς θα προβλέπει δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα.