Θα παίξει ο Tom Cruise στο Top Gun 3; Τι απάντησε ο παραγωγός!

Έχουν ήδη μια ιστορία για την επόμενη ταινία
27 Μαρτίου 2024 12:36
Θα παίξει ο Tom Cruise στο Top Gun 3; Τι απάντησε ο παραγωγός!

Το Top Gun: Maverick κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους το 2022 με τον κόσμο να περιμένει από το 1986 για αυτή τη συνέχεια, η οποία έμελλε να γνωρίσει τεράστια επιτυχία. Πολλοί θεωρούν ότι το Maverick «έσωσε» το σινεμά με τα έσοδά του να ξεπερνούν το 1.4 δις. Η επίσημη ανακοίνωση για την 3η ταινία δεν άργησε να έρθει και μόλις τώρα ήρθαν κάποια πολύ ευχάριστα νέα.

Μπορεί σε πολλούς να φάνηκε αρκετά νωρίς η ανακοίνωση της ταινίας μιας και χρειάστηκαν 36 ολόκληρα χρόνια για το Maverick, αλλά ο Jerry Bruckheimer, ο οποίος είναι παραγωγός στο Maverick, αλλά θα είναι και στην 3η ταινία, επιβεβαίωσε ότι ο Tom Cruise θα επιστρέψει στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ έχουν ήδη έτοιμη μια ιστορία.

Παρόλο που δε γνωρίζουμε τίποτα ακριβώς για το Top Gun 3, ο Bruckheimer δήλωσε χαρακτηριστικά ότι ο Tom Cruise διάβασε την ιστορία που έχει γράψει ο Joe Kosinski και του άρεσε πολύ. Ωστόσο, μην περιμένετε ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σύντομα, καθώς ο Cruise είναι αυτή την εποχή αρκετά απασχολημένος.

Ο παραγωγός δήλωσε στο ScreenRant:

Ναι, θα επιστρέψει ο Tom Cruise. Ο Tom είναι καταπληκτικός. Περάσαμε χρόνο μαζί. Έχουμε μια ιστορία. Ο Joe Kosinski είχε μια υπέροχη ιδέα για το που θα πάει η ιστορία και ο Tom είπε ότι το άρεσε πολύ, οπότε αναπτύσσουμε το Top Gun 3. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις πότε θα γίνει επειδή ο Tom είναι πολύ απασχολημένος. Κάνει το Mission: Impossible αυτή τη στιγμή και έχει άλλη μια ταινία μετά από αυτό. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε ένα σενάριο που θα του αρέσει και θα επιστρέψει στον «αέρα» και πάλι.

Έρχεται το Top Gun 3 με Tom Cruise, Miles Teller και Glen Powell

Παλιότερες φήμες και ρεπορτάζ έλεγαν όντως ότι ο Tom Cruise θα επέστρεφε, αλλά τίποτα δεν ήταν βέβαιο μέχρι τώρα. Επίσης ακούγεται ότι όλα τα βασικά πρόσωπα θα βρίσκονται στο Top Gun 3, όπως είναι οι Miles Teller και Glen Powell.