Το trailer του Mission Impossible 7 έφτασε και ο Tom Cruise μοιράζει πόνο με τα stunts του

Αν πούμε ότι το trailer αυτό κόβει την ανάσα δε θα είναι καθόλου κλισέ
23 Μαΐου 2022 16:11
Το trailer του Mission Impossible 7 έφτασε και ο Tom Cruise μοιράζει πόνο με τα stunts του

Η Paramount Pictures απαντώντας στα leaks των προηγούμενων ημερών κυκλοφόρησε επίσημα το πρώτο trailer του Mission Impossible 7, με τον υπότιτλο "Dead Reckoning Part One", σχεδόν ένα χρόνο πριν την κυκλοφορία του. 

Αν πούμε ότι το trailer αυτό κόβει την ανάσα δε θα είναι καθόλου κλισέ μιας και ο Tom Cruise πραγματικά δίνει ρέστα ξανά με τα κασκαντεριλίκια που σκαρφίστηκε μαζί με τον σκηνοθέτη, Christopher McQuarrie για τη νέα περιπέτεια του Ethan Hunt, ο οποίος καλείται να διαλέξει πλευρά.

Αυτός που τον καλεί είναι ο Kittridge του Henry Czerny, ο οποίος επιστρέφει στο ρόλο του διευθυντή της IMF μετά το πρώτο Mission: Impossible του 1996 και φαίνεται πως θα έχουν ένα πολύ έντονο τετ-α-τετ. Επίσης, αποκαλύπτεται η χαρακτήρας της Haley Atwell ως "Grace" αλλά και ο κακός της ταινίας που τον υποδύεται ο Esai Morales (Ozark). 

Δείτε το trailer του Mission Impossible - Dead Reckoning Part 1

Το Dead Reckoning και το Mission: Impossible 8 είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία του Christopher McQuarrie, ο οποίος σκηνοθέτησε επίσης την 5η και την 6η ταινία του franchise. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Ving Rhames, Henry Czerny, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby και Frederick Schmidt, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Shea Whigham, Esai Morales, Rob Delaney, Charles Parnell, Indira Varma, Mark Gatiss, Greg Tarzan Davis και Cary Elwes.

Μια από τις ακριβότερες παραγωγές στην ιστορία

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Variety η πανδημία εκτόξευσε τα κόστη του ήδη ακριβού Mission: Impossible 7 λίγο πάνω από τα $290 εκατομμύρια δολάρια. Συγκριτικά ο προκάτοχός του "Mission: Impossible - Fallout" είχε budget που έφτανε τα $190 εκατομμύρια.

Στην αύξηση του budget συμπεριλαμβάνεται και ο παράγοντας ότι η πλειοψηφία των γυρισμάτων του γίνονται σε εξωτερικές τοποθεσίες και σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο, κάτι που στην εποχή της πανδημίας αποδείχθηκε τροχοπέδη. Όλη αυτή η κατάσταση οδήγησε τον πρωταγωνιστή και παραγωγό του φιλμ, Tom Cruise να καθυστερήσει το 7ο και το 8ο κεφάλαιο καθώς αρχικά θα γυριζόντουσαν διαδοχικά.

To Mission Impossible - Dead Reckoning Part 1 θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου του 2023, ενώ το Mission Impossible - Dead Reckoning Part 2 στις 28 Ιουνίου του 2024.