Dune: Part 2 | Η Lea Seydoux προστέθηκε στο καστ του sequel

Το οποίο γίνεται ολοένα και πιο εντυπωσιακό
21 Ιουνίου 2022 22:51
Dune: Part 2 | Η Lea Seydoux προστέθηκε στο καστ του sequel

Βρισκόμαστε μόλις μερικές ημέρες πριν την έναρξη των γυρισμάτων του DUNE: Part 2 και τώρα έγινε γνωστό πως το ήδη υπέρλαμπρο καστ της ταινίας θα μεγαλώσει περαιτέρω με την προσθήκη της Lea Seydoux.

Πρόκειται για τη Γαλλίδα ηθοποιό που είδαμε πρόσφατα στο Crimes of the Future, ενώ είναι ευρέως γνωστή για τη συμμετοχή της σε διάφορες ταινίες του franchise James Bond, όπως το Spectre και το πιο πρόσφατο No Time To Die. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Deadline, η Seydoux θα ενσαρκώσει το ρόλο της Lady Margot, η οποία είναι πολύ σημαντικός χαρακτήρας στα βιβλία της Prelude to Dune τριλογίας.

Για την ιστορία, τα νέα πρόσωπα του cast του Dune: Part 2 περιλαμβάνουν τους Christopher Walken ως Emperor Shaddam IV, Florence Pugh (Black Widow, Midsommar) που θα παίξει την κόρη του Αυτοκράτορα, Princess Irulan, και  Austin Butler (Elvis) στο ρόλο του Fey-Rautha, ανιψιό του Baron Harkonnen του Stellan Skarsgard. 

Από την άλλη, για το sequel επιστρέφουν στους ρόλους τους οι: Timothee Chalamet ως Paul Atreides, Zendaya ως Chani, Rebecca Ferguson ως Lady Jessica, Josh Brolin ως Gurney Halleck, Dave Bautista ως Glossu 'Beast' Rabban, Charlotte Rampling ως Gaius Helen Mohiam, και Javier Bardem ως Stilgar.

Να σημειωθεί πως τα γυρίσματα του Dune 2 ξεκινούν τον Ιούλιο σε σκηνοθεσία φυσικά του Denis Villleneuve, ενώ η ταινία αναμένεται κυκλοφορήσει αποκλειστικά στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Οκτώβριο του 2023.