Dune: Part Two - Δείτε το νέο επικό διαφημιστικό λίγο πριν την πρεμιέρα

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινάει σύντομα!
29 Ιανουαρίου 2024 12:31
Dune: Part Two - Δείτε το νέο επικό διαφημιστικό λίγο πριν την πρεμιέρα

Η Warner Bros. Pictures φαίνεται πως ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα του Dune: Part Two, αφού συνεχίζει να το προωθεί σε όλα τα social media της με διαφημιστικά μικρά βίντεο. Αυτό συμβαίνει και τώρα, καθώς η εταιρία δημοσίευσε ένα ακόμη TV Spot, το οποίο διαρκεί 30 δευτερόλεπτα και θέλει να σας ψήσει.

Το sequel του Denis Villeneuve αναμένεται να είναι άκρως επικό με μία μεγάλη μάχη που θα φέρει πόνο σε πολλούς στον Arrakis, φυσικά με κεντρικό πρόσωπο τον Timothée Chalamet (Call Μe by Your Name), αλλά και την Zendaya (Euphoria). Το Dune 2 συνεχίζει να έχει ένα μεγάλο και εκπληκτικό cast που αποτελείται από τους Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Austin Butler, Florence Pugh, Dave Bautista, Christopher Walken, Léa Seydoux, Souheila Yacoub, Stellan Skarsgård, Charlotte Rampling και Javier Bardem.

Το βίντεο που έχει τον τίτλο “Rise” ξεκινάει με τον Paul Atreides (Chalamet), ο οποίος είναι έτοιμος να πάρει εκδίκηση για τον πατέρα του, ενώ αμέσως μετά βλέπουμε τον Butler ως Feyd-Rautha Harkonnen να μάχεται μαζί του.

Η σύνοψη λέει τα εξής:

Το Dune: Μέρος Δεύτερο εξερευνεί το συναρπαστικό ταξίδι του Πολ Ατρείδη, τη στιγμή που βρίσκεται ξανά με την Τσάνι και τους Φρέμεν, και ενώ πολεμά για να πάρει εκδίκηση από όσους συνωμότησαν για να καταστρέψουν την οικογένειά του. Διχασμένος - καθώς πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στον έρωτα της ζωής του και το πεπρωμένο του ορατού σύμπαντος - ο Πολ θα αποτολμήσει να αλλάξει ένα φρικτό μέλλον που μόνο ο ίδιος μπορεί να προβλέψει.

Ο Villeneuve έχει μιλήσει και για την ολοκλήρωση της τριλογίας με το Dune: Messiah και αν αυτό θα γίνει τελικά. Μιλώντας για το Part 2 ανέφερε: "Δε θα πω ότι η ταινία είναι τέλεια, αλλά είμαι πολύ πιο ευχαριστημένος με το 2ο μέρος από ότι ήμουν με το 1ο μέρος."

Έχει κάνει ντόρο στα social media το συλλεκτικό κουτί του Dune Part 2 για τα ποπκορν και μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Το Dune: Part Two θα παίξει σε επιλεγμένες αίθουσες της Ελλάδας στις 8 Φεβρουαρίου, ενώ η κανονική του πρεμιέρα έχει οριστεί για την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου. Παρακολουθήστε το νέο διαφημιστικό βίντεο παρακάτω.