Έχει κάνει ντόρο στα social media το συλλεκτικό κουτί του Dune Part 2 για τα ποπκορν (ΦΩΤΟ)

Ειλικρινά δε μπορούμε να καταλάβουμε γιατί...
27 Ιανουαρίου 2024 22:07
Έχει κάνει ντόρο στα social media το συλλεκτικό κουτί του Dune Part 2 για τα ποπκορν (ΦΩΤΟ)

Τα τελευταία 24ωρα έχει προκαλέσει ντόρο και έχει συζητηθεί έντονα ο συλλεκτικός κουβάς για τα ποπκορν που θα δίνεται στους κινηματογράφους στο πλαίσιο των προβολών του Dune Part 2. Το ότι θα σήκωνε τόση συζήτηση ένα συλλεκτικό popcorn bucket δεν το περιμέναμε, αλλά τα social media μας διαψεύδουν. 

Οι κινηματογράφοι AMC στις ΗΠΑ θα πουλάνε αυτόν τον κουβά για τους hardcore fans του Dune αφού θα έχει έξτρα χρέωση. Το σχήμα του καπακιού του όμως είναι εμπνευσμένο από τα τεράστια αμμοσκουλήκια του σύμπαντος του Dune, τα οποία είναι και σήμα κατατεθέν της ταινίας και εμφναίζονται στο διαφημιστικό υλικό της. 

Οι χρήστες στα social media και ειδικά στο X όμως το σχολίασαν... ποικιλοτρόπως όπως θα δείτε στα tweets παρακάτω με memes και παρομοιώσεις που μιλούν από μόνες τους. Εμείς δεν μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί πέραν του ότι στο ίντερνετ υπάρχουν πολλά... πονηρά μυαλά. 

Ακολουθούν μερικά από τα κορυφαία tweets για το θέμα:

 

Οι κεντρικοί ηθοποιοί στο επερχόμενο sequel είναι οι Timothée Chalamet ως Paul Atreides, Zendaya ως Chani, Stellan Skarsgård ως The Baron, Dave Bautista ως Beast Rabban, Rebecca Ferguson ως Lady Jessica, Josh Brolin ως Gurney Halleck, Léa Seydoux ως Lady Margot, Christopher Walken ως Emperor Shaddam IV, Austin Butler ως Feyd-Rautha και Florence Pugh ως Princess Irulan.

Η σύνοψη λέει τα εξής: "Το Dune: Μέρος Δεύτερο εξερευνεί το συναρπαστικό ταξίδι του Πολ Ατρείδη, τη στιγμή που βρίσκεται ξανά με την Τσάνι και τους Φρέμεν, και ενώ πολεμά για να πάρει εκδίκηση από όσους συνωμότησαν για να καταστρέψουν την οικογένειά του. Διχασμένος - καθώς πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στον έρωτα της ζωής του και το πεπρωμένο του ορατού σύμπαντος - ο Πολ θα αποτολμήσει να αλλάξει ένα φρικτό μέλλον που μόνο ο ίδιος μπορεί να προβλέψει."

Ο Villeneuve έχει μιλήσει και για την ολοκλήρωση της τριλογίας με το Dune: Messiah και αν αυτό θα γίνει τελικά. Μιλώντας για το Part 2 ανέφερε: "Δε θα πω ότι η ταινία είναι τέλεια, αλλά είμαι πολύ πιο ευχαριστημένος με το 2ο μέρος από ότι ήμουν με το 1ο μέρος."

Το Dune: Part 2 θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες αίθουσες στις 29 Φεβρουαρίου του 2024.