Η ταινία Thunderbolts και επίσημα στα σκαριά - Θα είναι η "Suicide Squad" του MCU

Η Marvel προετοιμάζει το MCU για την έλευση της δικής της Suicide Squad
10 Ιουνίου 2022 07:40
Η ταινία Thunderbolts και επίσημα στα σκαριά - Θα είναι η "Suicide Squad" του MCU

Το MCU προετοιμάζεται την δική του all-star ταινία κακών, καθώς η Marvel Studios έδωσε το πράσινο φως για το "Thunderbolts", το οποίο φημολογούνταν εδώ και καιρό πως βρίσκεται υπό ανάπτυξη. 

Ουσιαστικά πρόκειται για την ταινία που θα μας συστήσει στην "Suicide Squad" της Marvel -ή σε μια ηθικά γκρίζα βερσιόν των Avengers θα έλεγε κανείς- καθώς θα πρωταγωνιστεί η αφρόκρεμα των κακών που μέχρι στιγμής έχουμε συναντήσει στο Phase 4 του κινηματογραφικού σύμπαντος.

Σύμφωνα με το Deadline τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Jake Schreier, ο οποίος στο παρελθόν έχει σκηνοθετήσει βίντεο κλιπ των Kanye West και Kendrick Lamar, την ταινία "Robot & Frank" του 2013, μερικά επεισόδια της σειράς του FX, "Dave", αλλά και την επερχόμενη σειρά "Beef" της A24 για λογαριασμό του Netflix. Λέγεται ότι η παρουσίαση του Schreier για την ιδέα που έχει για τους Thunderbolts τις τελευταίες εβδομάδες, ήταν τόσο καλή που άρεσε στους υπεύθυνους της Marvel Studios και της Disney και εν τέλει του έδωσαν τη δουλειά.  Το σενάριο έχει αναλάβει ο Eric Pearson του Black Widow σε παραγωγή του Kevin Feige της Marvel Studios. 

Προς το παρόν το MCU μας έχει συστήσει σε αρκετά πιθανά μέλη που μπορεί να δούμε στο Thunderbolts όπως τον US Agent/John Walker του Wyatt Russell, την Yelena Belova/Black Widow της Florence Pugh, τον Winter Soldier του Sebastian Stan, τον Abomination του Tim Roth και τον Taskmaster της Olga Kurylenko, ενώ και ο Hawkeye συχνά-πυκνά εμφανίζεται στο ρόστερ αυτό επομένως μπορεί να ξαναδούμε εκεί τον Jeremy Renner

Με τον William Hurt να έχει φύγει πρόωρα από τη ζωή, ο οποίος υποδυόταν τον Thaddeus "Thunderbolt" Ross στο MCU, δε θα αποτελέσει ένα από τα ιδρυτικά μέλη. Το ρόλο αυτόν ίσως λάβει η Contessa Valentina Alegra De Fontaine της Julia Louis-Dreyfous, που έκανε το ντεμπούτο της στο Falcon and the Winter Soldier, μαζί με τον Baron Zemo του Daniel Bruhl