ΕΠΙΣΗΜΟ: O Giancarlo Esposito του Breaking Bad θα παίξει σε ταινία της Marvel

Ποιος θα είναι ο ρόλος του που θα μάθουμε “νωρίτερα παρά αργότερα“
05 Μαΐου 2024 20:35
ΕΠΙΣΗΜΟ: O Giancarlo Esposito του Breaking Bad θα παίξει σε ταινία της Marvel

Ο γνωστός ηθοποιός Giancarlo Esposito, που λατρεύτηκε για τον ρόλο του στο Breaking Bad και το Better Call Saul, οδεύει και επίσημα προς το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. 

Την επίσημη ανακοίνωση έκανε ο Esposito στο πλαίσιο ενός πάνελ στο CCXP, όπου αναφέρθηκε ότι θα συμμετέχει στο MCU. Εδώ και πολλά χρόνια ο εμβληματικός ηθοποιός έβαζε υποψηφιότητα για κάποιο ρόλο στο Marvel Cinematic Universe, έχοντας εκφράσει την επιθυμία του να υποδυθεί μια διαφορετική βερσιόν του Professor X των X-Men. Πριν δυό χρόνια είχε αποκαλύψει ότι βρισκόταν σε συζητήσεις με τον Kevin Feige και τη Marvel Studios για να συμμετάσχει σε κάποιο project. 

Βέβαια, βάσει των όσων είπε δε θα υποδυθεί τον Charles Xavier αλλά έναν μυστηριώδη ρόλο που δεν μπορεί ακόμη να αποκαλύψει. Φάνηκε αρκετά ικανοποιημένος με τον ρόλο που έχει δοθεί και ανέφερε ότι θα μάθουμε "νωρίτερα παρά αργότερα" ποιον θα παίξει στο σύμπαν της Marvel, λέγοντας κιόλας ότι "θα είναι πολύ καλύτερος από όσο φαντάζεστε". 

Πιθανότατα να παίζει σε κάποια ταινία του MCU που ήδη έχει ανακοινωθεί αφήνοντας έτσι τους fans να κάνουν τις θεωρίες τους. Μέχρι στιγμής οι θεωρίες λένε πως μπορεί να παίξει τον κακό της ταινίας The Fantastic Four δηλαδή είτε τον Galactus είτε τον Doctor Doom, μια άλλη βερσιόν του Kang ή και κάποιον ρόλο στο νέο Blade με τον Mahershala Ali. 

Επίσης η φράση που χρησιμοποίησε ότι θα το μάθουμε "νωρίτερα από όσο νομίζουμε" ίσως να αποτελεί και μια υπόνοια ότι μπορεί να εμφανιστεί στο Deadpool & Wolverine που είναι η μοναδική ταινία της Marvel για το 2024.