Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, William Hurt, έφυγε από τη ζωή

Είχε παίξει και σε πολλές ταινίες της Marvel
14 Μαρτίου 2022 13:25
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, William Hurt, έφυγε από τη ζωή

Ο William Hurt, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός του “Kiss of the Spider Woman” έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών. Γνωστός και από το ρόλο του ως Thaddeus E. "Thunderbolt" στο MCU, ο Hurt πέθανε εχθές, Κυριακή, 13 Μαρτίου. Σύμφωνα με το Variety αυτό ανακοίνωσε ο φίλος του Gerry Byrne.

Κατά τη διάρκεια της εντυπωσιακής κινηματογραφικής του καριέρας, ο Hurt ήταν υποψήφιος τέσσερις φορές για Όσκαρ για τη δουλειά του στα Kiss of the Spider Woman (όπου και το κέρδισε), Children of a Lesser God, Broadcast News και A History of Violence.

Ο γιος του, Will Hurt μέσα από επίσημη δήλωση είπε:

Με μεγάλη λύπη η οικογένεια Hurt θρηνεί το χαμό του William hurt, αγαπημένου πατέρα και βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού, στις 13 Μαρτίου 2022, μία εβδομάδα πριν τα 72α γενέθλιά του. Πέθανε από φυσικά αίτια δίπλα στην οικογένειά του.

Οι πιο πρόσφατες-γνωστές δουλειές του ήταν όταν υποδύθηκε τον General Thaddeus Ross στο “The Incredible Hulk” του 2008, ενώ έπαιξε τον ίδιο ρόλο και στο “Captain America: Civil War”, “Avengers: Infinity War”, “Avengers: Endgame” και “Black Widow”.