Deadpool 3: Θα επιτρέψει η Disney ένα βίαιο sequel; Οι σεναριογράφοι απαντούν

Οι Rhett Reese και Paul Wernick απαντούν στις ανησυχίες των fans
04 Ιουνίου 2022 09:14
Deadpool 3: Θα επιτρέψει η Disney ένα βίαιο sequel; Οι σεναριογράφοι απαντούν

Μια από τις μεγάλες ανησυχίες για τον ερχομό του Deadpool στο MCU είναι εάν θα διατηρηθεί αναλλοίωτος ο καυστικός και αθυρόστομος χαρακτήρας του, όπως τον λάτρεψε ο κόσμος και αυτό επειδή η Disney τείνει να έχει μια πιο φιλική προς την οικογένεια προσέγγιση. 

Σε παλιότερη δήλωσή του ο Kevin Feige είχε δηλώσει πως θα είναι κανονικά R-rated, όμως η ανησυχία των fans υφίσταται ακόμη, τουλάχιστον μέχρι να δουν με τα μάτια τους πως ισχύει. 

Οι σεναριογράφοι του Deadpool 3 τώρα ανοίγονται σε αυτό το θέμα. Σε νέα τους συνέντευξη στο Den of Geek, οι Rhett Reese και Paul Wernick αποκάλυψαν τι τους επιτρέπει να κάνουν η Disney ως προς το θέμα της βιαιότητας του sequel με τον Ryan Reynolds. Τα νέα που μεταφέρουν είναι ευχάριστα διότι η Disney τους υποστηρίζει στην ελευθερία που έχουν ως προς την βία: 

"Μην ανησυχείτε καν για αυτό. Είναι πολύ υποστηρικτικοί σε αυτό το θέμα. Τώρα όταν πάμε σε κάποιο συγκεκριμένο αστείο, και ξεπερνάμε λίγο τα όρια, τότε μπορεί να μας πούνε στην πορεία "Ίσως μην το πείτε αυτό" αλλά νομίζω ότι είναι απίστευτα υποστηρικτικοί με αυτό που κάνουμε, διότι προφανώς το κάναμε χωρίς αυτούς για καιρό και έχουν δει την επιτυχία που έχει και την έχουν και αυτή την δική τους μεγαλύτερη επιτυχία. Οπότε ελπίζω να έχουμε έναν βίο ανθόσπαρτων αλλά σίγουρα έχουμε την υποστήριξή τους και αυτό είναι ένα τέλειο συναίσθημα. 

Ανέφεραν επίσης πως έχουν ένα νέο πλαίσιο για τον Merc with a Mouth που είναι το MCU με νέους χαρακτήρες, νέους villains και όλα αυτά που τους φαίνονται σαν "χρυσός" για τη δουλειά τους. 

Πρόσφατα ο Shawn Levy ανακοινώθηκε ως ο σκηνοθέτης του Deadpool 3, κάτι που σημάνει την τρίτη συνεργασία του σε ταινία με τον Ryan Reynolds, μετά τα Free Guy και The Adam Project.

Ακόμη όμως είναι πολύ νωρίς να ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει το Deadpool 3.