Κανονικά και με τη βούλα το Deadpool 3 στο MCU και θα είναι R-Rated

Ο Ryan Reynolds θα είναι ο εαυτός του, επιβεβαιώνει ο Kevin Feige
11 Ιανουαρίου 2021 19:52
Κανονικά και με τη βούλα το Deadpool 3 στο MCU και θα είναι R-Rated

Από τον περασμένο Νοέμβριο που μάθαμε πως το Deadpool 3 πήρε το πράσινο φως και επίσημα από τη Disney είχαμε να μάθουμε νέα για το άκρως αναμενόμενο threequel. Τωρα, ο Kevin Feige, πρόεδρος της Marvel Studios, μίλησε ανοιχτά για πρώτη φορά στο πλαίσιο συνέντευξής του στο Collider, για τη νέα ταινία και μάθαμε αρκετές νέες πληροφορίες. 

Πρώτη και καλύτερη: ο Deadpool δεν θα χάσει την ταυτότητά του επειδή η Disney απευθύνεται σε μικρότερες ηλικίες και έτσι επισήμως θα διατηρήσει τον R-rated χαρακτήρα του. Πραγματικά οι fans μπορούν να ανακουφιστούν στο άκουσμα ότι ο Ryan Reynolds θα είναι...ο εαυτός του και πάλι. Και το δεύτερο στοιχείο που επιβεβαίωσε για να δέσει το γλυκό του ερχομού του Deadpool είναι πως θα αποτελεί επίσημα κομμάτι του MCU και έτσι θα συνυπάρχει με τους Avengers, τους Eternals και τους Fantastic Four μελλοντικά. Το πώς όμως θα δέσει η ενσωμάτωσή του αποτελεί ένα μυστήριο με αρκετές θεωρίες. 

Αυτά είναι τα όσα είπε χαρακτηριστικά ο Feige: 

Θα είναι rated-R και δουλεύουμε πάνω στο σενάριο του τώρα και ο Ryan το επιβλέπει κιόλας. Δε θα γυριστεί φέτος. Ο Ryan είναι ένας ιδιαίτερα πολυάσχολος και επιτυχημένος ηθοποιός. Έχουμε αρκετά πράγματα που ανακοινώσαμε ήδη και πρέπει να φτιάξουμε, όμως σίγουρα είναι συναρπαστικό ότι και αυτό το project ξεκίνησε. Θέλω να πω πως πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό είδος χαρακτήρα για το MCU και ο Ryan είναι ένας τέρας της φύσης και κάτι το φανταστικό που θα τον δούμε να τον ενσαρκώνει ξανά. 

Τέλος, τα γυρίσματα του Deadpool 3 αναμένεται να ξεκινήσουν το 2022 και εάν όλα πάνε καλά να κυκλοφορήσει ένα χρόνο μετά. Μέχρι τότε όμως θα μεσολαβήσουν τα Doctor Strange 2, Spider-Man 3, Thor: Love and Thunder, Eternals, Black Panther 2 και το Captain Marvel 2