Ο Jamie Foxx γλεντάει σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης και παίζει «μπασκετάκι» στο γήπεδο της ΧΑΝΘ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάνει διαλλειματάκι από τα γυρίσματα του Tin Soldier
01 Ιουνίου 2022 13:33
Ο Jamie Foxx γλεντάει σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης και παίζει «μπασκετάκι» στο γήπεδο της ΧΑΝΘ (ΒΙΝΤΕΟ)

Εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα, η Θεσσαλονίκη φιλοξενεί ακόμη μία μεγάλη παραγωγή του Χόλιγουντ και συγκεκριμένα τους Robert De Niro, Scott Eastwood και Jamie Foxx. Οι τρεις τους πρόκειται να παίξουν στη νέα υπερπαραγωγή ταινία δράσης, “Tin Soldier” που αναμένεται να φτάσει μελλοντικά στους κινηματογράφους.

Τώρα, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Jamie Foxx ανέβασε ένα βίντεο στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram και φαίνεται πως το διασκεδάζει. Συγκεκριμένα δημοσίευσε ένα βίντεο που διαρκεί ενάμιση λεπτό και μεταξύ άλλων απολαμβάνει το ελληνικό φαγητό και χορεύει σε εστιατόριο της πόλης και στη συνέχεια παίζει μπάσκετ στο κλειστό γήπεδο της ΧΑΝΘ.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Foxx (@iamjamiefoxx)

Λίγα λόγια για την ιστορία του Tin Soldier

Η πλοκή του βασίζεται γύρω από τον "The Bokushi" (Jamie Foxx) ο οποίος αποτελεί ένα είδους κήρυκα για χιλιάδες βετεράνους πολέμου που τους προσηλυτίζει με την υπόσχεση να τους δώσει προστασία και σκοπό στις ζωές τους. Ύστερα από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες να εισχωρήσει στο απόρθητο φρούριο αυτής της παραστρατιωτικής μονάδας, ο Emmanuel Ashburn (Robert De Niro) επιστρατεύει τον Nash Cavanaugh (Eastwood), έναν πρώην ειδικοδυναμίτη που κάποτε ήταν ακόλουθος του Bokushi. Ο Nash συμφωνεί να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες εκ των έσω που κατέχει για τον αινιγματικό αρχηγό τους με σκοπό να εκδικηθεί τον άνθρωπο που του πήρε τα πάντα από τη ζωή, καθώς και τον έρωτα της ζωής του.

Για την ιστορία, έγινε γνωστό από το Film Office της Θεσσαλονίκης σε ειδική συνέντευξη Τύπου ότι τα γυρίσματα του Tin Soldier θα γίνουν κατά 80% στη Θεσσαλονίκη και κατά 20% στη Δράμα, ενώ το budget της τελικά ανέρχεται στα 38 εκατομμύρια ευρώ. Μέχρι σήμερα οι κινηματογραφικές παραγωγές που γυρίστηκαν τον τελευταίο χρόνο στη Κεντρική Μακεδονία έφεραν έσοδα της τάξης των 60 εκ. ευρώ στην τοπική κοινωνία.

Εκτός από τους Scott Eastwood, Robert De Niro και Jamie Foxx θα πρωταγωνιστεί και ο John Leguizamo (Encanto, John Wick). Τη σκηνοθεσία του Tin Soldier έχει αναλάβει ο Brad Furman (The Lincoln Lawyer, The Infiltrator), σε σενάριο του Jess Fuerst.