Jamie Foxx: Ξέσπασε στο Instagram η κόρη του και αποκάλυψε τι συμβαίνει τελικά με την υγεία του

Έχουμε πλέον νέες επίσημες πληροφορίες
12 Μαΐου 2023 23:12
Jamie Foxx: Ξέσπασε στο Instagram η κόρη του και αποκάλυψε τι συμβαίνει τελικά με την υγεία του

Πριν μερικές ώρες σας μεταφέραμε πως μια μη-επιβεβαιωμένη πληροφορία σχετικά με την υγεία του Jamie Foxx προκάλεσε χαμό στα social media. Συγκεκριμένα, γνωρίζαμε πως ο 55χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός νοσηλεύεται εδώ και ένα μήνα στο νοσοκομείο ύστερα από ένα αδιευκρίνιστο "ιατρικό περιστατικό". Ωστόσο, διάφορα μέσα ξεκίνησαν να μεταφέρουν πως η οικογένεια του Foxx και οι φίλοι του προετοιμάζονται για τα χειρότερα, καθώς η υγεία του δε δείχνει να βελτιώνεται, μια πληροφορία που δεν είχε επιβεβαιωθεί από πουθενά.

Αυτό έκανε τα social media να κατακλιστούν με φήμες και εικασίες και όπως φαίνεται ήταν και αυτό που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει για την Corinne Foxx, την κόρη του πασίγνωστου ηθοποιού. Συγκεκριμένα, η Corinne αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram έγραψε χαρακτηριστικά:

Είναι θλιβερό να βλέπεις πως τα δημοσιογραφικά μέσα είναι ανεξέλεγκτα. Ο πατέρας μου έχει βγει από το νοσοκομείο εδώ και εβδομάδες και αναρρώνει. Μάλιστα, έπαιζε pickleball χτες! Ευχαριστούμε τους πάντες για τις ευχές και την υποστήριξη.

Επίσης, έχουμε μια συναρπαστική ανακοίνωση να κάνουμε την επόμενη εβδομάδα!

Η ανάρτηση της κόρης του Jamie Foxx στο Instagram Story της:

Για την ιστορία, ο ίδιος ο  Foxx έσπασε τη σιωπή του μέσα από το Instagram του στις 3 Μαΐου, γράφοντας: "Εκτιμώ όλη σας την αγάπη. Νιώθω ευλογημένος".

Τέλος καλό, λοιπόν, όπως φαίνεται για τον αστέρα του Hollywood, ο οποίος και επίσημα έχει βγει από το νοσοκομείο και αναρρώνει.

Tags: