Οι Robert De Niro και Jamie Foxx από στιγμή σε στιγμή στη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα του "Tin Soldier"

Η Θεσσαλονίκη και κυρίως η Δράμα μετατρέπονται σε χολιγουντιανό πλατό
18 Μαΐου 2022 17:11
Οι Robert De Niro και Jamie Foxx από στιγμή σε στιγμή στη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα του "Tin Soldier"

Είναι επίσημο πως πλέον αναμένουμε την άφιξη δύο ακόμη μεγάλων αστέρων του Χόλιγουντ στη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα μιας ακόμη ταινίας δράσης και σας μεταφέρουμε και αποκλειστικές πληροφορίες.

Ο θρυλικός Robert De Niro μαθαίνουμε ότι καταφθάνει από στιγμή σε στιγμή στην Θεσσαλονίκη, ίσως και από αύριο, ενώ ο βραβευμένος με Όσκαρ, Jamie Foxx, θα έρθει μέσα στις επόμενες ημέρες για τα γυρίσματα της ταινίας "Tin Soldier". Άλλωστε οι κάμερες θα ξεκινήσουν να τραβάνε από αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Ένας ακόμη από τους αστέρες της ταινίας, που λέγεται ότι υποδύεται τον βασικό πρωταγωνιστή, είναι ο Scott Eastwood των "Pacific Rim: Uprising" και "Fate of the Furious" και γιος του θρυλικού Clint Eastwood, ο οποίος εδώ και κάποια 24ωρα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και έχει εθεάθη να κυκλοφορεί στους δρόμους της πόλης. 

Μάθαμε επίσης ότι θα γίνουν γυρίσματα στις εγκαταστάσεις της ΧΑΝΘ μεταξύ 24-27 Μαΐου, ενώ το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων θα πραγματοποιηθεί στη Δράμα, όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και καιρό, όπου θα διαρκέσουν περίπου ένα μήνα. Κάποιες σκηνές επίσης θα γυριστούν στην περιοχή της Θέρμης στα Βασιλικά. Τα γυρίσματα αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι τις 30 Ιουλίου. 

Μάλιστα εκεί αναμένεται να υπάρξουν και σκηνές με εκρήξεις -ελεγχόμενες πάντοτε- για αυτό και η παραγωγή καθώς και οι τοπικές αρχές έχουν προετοιμαστεί πλήρως. 

Μέχρι στιγμής αποτελεί την ακριβότερη παραγωγή, μετά το Expendables 4, που γυρίζεται στην Β. Ελλάδα με συνολικό budget 40-50 εκατομμυρίων δολαρίων

Λίγα λόγια για την ιστορία του Tin Soldier

Η πλοκή του βασίζεται γύρω από τον "The Bokushi" (Jamie Foxx) ο οποίος αποτελεί ένα είδους κήρυκα για χιλιάδες βετεράνους πολέμου που τους προσηλυτίζει με την υπόσχεση να τους δώσει προστασία και σκοπό στις ζωές τους. Ύστερα από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες να εισχωρήσει στο απόρθητο φρούριο αυτής της παραστρατιωτικής μονάδας, ο Emmanuel Ashburn (Robert De Niro) επιστρατεύει τον Nash Cavanaugh (Eastwood), έναν πρώην ειδικοδυναμίτη που κάποτε ήταν ακόλουθος του Bokushi. Ο Nash συμφωνεί να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες εκ των έσω που κατέχει για τον αινιγματικό αρχηγό τους με σκοπό να εκδικηθεί τον άνθρωπο που του πήρε τα πάντα από τη ζωή, καθώς και τον έρωτα της ζωής του. 

Εκτός από τους Scott Eastwood, Robert De Niro και Jamie Foxx θα πρωταγωνιστεί και ο John Leguizamo (Encanto, John Wick). Τη σκηνοθεσία του Tin Soldier έχει αναλάβει ο Brad Furman (The Lincoln Lawyer, The Infiltrator), σε σενάριο του Jess Fuerst

Πριν μερικές ημέρες ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του "The Bricklayer", της τρίτης κατά σειρά χολιγουντιανής ταινίας μετά τα "The Enforcer" και "Expendables 4", που αποτελούν παραγωγή των Millenium Media σε συνεργασία με τα Nu Boyana Film Studios Hellenic