Στη Δράμα ξεκινούν σύντομα τα γυρίσματα του "Tin Soldier" με τους Robert De Niro και Jamie Foxx

Άρωμα Χόλιγουντ και στη Δράμα, μετά τη Θεσσαλονίκη
01 Απριλίου 2022 16:08
Στη Δράμα ξεκινούν σύντομα τα γυρίσματα του "Tin Soldier" με τους Robert De Niro και Jamie Foxx

Την ώρα που η Θεσσαλονίκη έχει μετατρέπει σε ένα ολόκληρο πλατό Χόλιγουντ για χάρη του "The Bricklayer" -κάτι που θα παραμείνει μέχρι τα μέσα Μαΐου, η Δράμα παίρνει σειρά για να υποδεχτεί μια ακόμη μεγαλύτερου budget και χολιγουντιανών αστέρων παραγωγή

Ο λόγος για το "Tin Soldier" όπως ονομάζεται η ταινία όπου θα συμπρωταγωνιστήσουν οι βραβευμένοι με Όσκαρ, Robert De Niro και Jamie Foxx. H περιφέρεια της Δράμας βρίσκεται επί ποδός για να υποδεχτεί την περίπου $50 εκατ. δολαρίων παραγωγή του Χόλιγουντ. 

Όπως μεταφέρει το GRTimes, δια στόματος του αντιπεριφερειάρχη Δράμας, Γρηγόρη Παπαεμμμανουήλ, αποκαλύφθηκαν τα σημεία αλλά και η περίοδος των γυρισμάτων του Tin Soldier: 

Τα γυρίσματα που αναμένεται να ξεκινήσουν τέλη Μαΐου και θα ολοκληρωθούν στα μέσα Ιουλίου, θα γίνουν σε κάποια κομβικά σημεία της περιοχής τα οποία και θέλουμε να αναδείξουμε. Συγκεκριμένα, τα σημεία αυτά είναι το Καπνολογικό Ινστιτούτο Δράμας, το Σπήλαιο των Πηγών του Αγγίτη (Μααρά) στο δήμο Προσοτσάνης, στο φράγμα της ΔΕΗ στην Πλατανόβρυση και στη γέφυρα του ποταμού Νέστου στο δήμο Παρανεστίου

Όσο για το πότε αναμένεται η άφιξη των δύο τεράστιων ηθοποιών στην χώρα μας, ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας είπε: 

Ναι είναι αλήθεια, πιστέψτε το, θα έρθουν. Για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας μάλιστα, έχουν κλειστεί εξ ολοκλήρου δύο ξενοδοχειακές μονάδες που θα φιλοξενήσουν τους ηθοποιούς, τους παραγωγούς και τους συντελεστές. Οι άνθρωποι ήρθαν, είδαν και τους ενημερώσαμε ότι θα τους παρέχουμε κάθε στήριξη. Οτιδήποτε κι αν χρειαστεί. Η Δράμα μπαίνει πλέον για τα καλά στο κινηματογραφικό χάρτη.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για το επόμενο χολιγουντιανό πλατό της Β. Ελλάδος που θα είναι οι γύρω περιοχές της Δράμας.