Jamie Foxx: Αναστάτωση με τα νεότερα της υγείας του στα social media

Ο στενός του κύκλος και οι φίλοι του παραμένουν “φειδωλοί“
11 Μαΐου 2023 13:18
Jamie Foxx: Αναστάτωση με τα νεότερα της υγείας του στα social media

Αναστάτωση έχει προκληθεί στα social media και τους fans του Jamie Foxx (Τζέιμι Φοξ) λόγω μιας πληροφορίας που έχει αρχίσει να διαδίδεται το τελευταίο 24ωρο για την πορεία της υγείας του.

Να θυμίσουμε ότι ο 55χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός νοσηλεύεται εδώ και ένα μήνα στο νοσοκομείο ύστερα από ένα "ιατρικό περιστατικό", για το οποίο πληροφορίες λένε πως υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο -αν και κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από τους εκπροσώπους του. 

Οι νεότερες πληροφορίες γύρω από την πορεία της υγείας του λένε πως η οικογένεια του Foxx και οι φίλοι του προετοιμάζονται για τα χειρότερα, καθώς η υγεία του δε δείχνει να βελτιώνεται. Την πληροφορία αυτή όμως δεν έχει επιβεβαιώσει κανένα μέσο και καμία επίσημη πηγή. Μάλιστα το Twitter έχει προσθέσει ειδική σήμανση του Community Notes όπου τονίζει τα εξής: "Καμία πηγή ή κάποιο πλησίον του Jamie Foxx δεν έχει δώσει τέτοια πληροφορία για την κατάσταση της υγείας του. Το People επιβεβαίωσε στις 5 Μαίου ότι ο ηθοποιός είναι "σε σταθερή κατάσταση και δεν κινδυνεύει η ζωή του".

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στις 3 Μαΐου ο Foxx έσπασε τη σιωπή του μέσα από το Instagram του, γράφοντας πως "Εκτιμώ όλη σας την αγάπη. Νιώθω ευλογημένος".

Χρήστες στα social media και το Twitter συγκεκριμένα εκφράζουν την ανησυχία τους και στέλνουν τις προσευχές τους για να καλυτερεύσει η κατάσταση της υγείας του, στο άκουσμα αυτών των ανεπιβεβαίωτων μέχρι στιγμής πληροφοριών. 

Οι στενοί του φίλοι παραμένουν φειδωλοί ως προς τις πληροφορίες που διαδίδουν στα μέσα, όπως ο Kevin Hart. Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στο podcast "Impaulsive" του Logan Paul όπου μίλησε για την κατάσταση της υγείας του Foxx λέγοντας ότι δε γνωρίζει τις λεπτομέρειες αλλά είπε πως η ομάδα του "είναι επιφυλακτικοί...σχετικά με το που βρίσκονται επειδή ο Jamie ήταν πάντοτε ένα άτομο που κρατούσε την ιδιωτική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ως ένα βαθμό". 

 

Tags: