To budget του Fast X εκτοξεύθηκε γιατί μαζεύτηκαν τόσοι ακριβοπληρωμένοι αστέρες στο cast

Σε σημείο που θα είναι από τις ακριβότερες παραγωγές στην ιστορία
03 Μαΐου 2022 17:46
To budget του Fast X εκτοξεύθηκε γιατί μαζεύτηκαν τόσοι ακριβοπληρωμένοι αστέρες στο cast

Δεν έφτανε το θρίλερ της παραγωγής του "Fast X" για την εξεύρεση του αντικαταστάτη του Justin Lin, που τελικά χρίστηκε ο Louis Leterrier, φαίνεται πως οι πονοκέφαλοι δεν τελειώνουν για τη Universal Pictures. 

Εκτός από τα καμώματα του Vin Diesel έχει να αντιμετωπίσει και ένα ολοένα διογκωμένο budget. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του THR ήρθαν στο φως και άλλα προβλήματα καθώς αναφέρεται ότι το budget του Fast & Furious 10 ξεπερνά πλέον τα $300 εκατομμύρια δολάρια εξαιτίας των μισθών του cast, το οποίο απαρτίζεται από μεγάλους αστέρες του Χόλιγουντ. 

Λέγεται ότι οι μισθοί των αστέρων όπως του Jason Momoa, της Brie Larson και της Charlize Theron φτάνουν έκαστος τα 9 και 10 ψηφία, ενώ ο Diesel παραμένει ο πιο ακριβοπληρωμένος όλων όντας και ο παραγωγός. Κάπως έτσι μόνο οι αμοιβές του Fast X ξεπερνούν τα $100 εκατομμύρια και όπως φαίνεται θα έχουμε να κάνουμε με μια εκ των ακριβότερων παραγωγών στην ιστορία. 

Εκτός του Vin Diesel θα συμμετέχουν και οι: Letty (Michelle Rodriguez), Mia Toretto (Jordana Brewster), Tej (Chris "Ludacris" Bridges), Roman (Tyrese Gibson), Ramsey (Nathalie Emmanuel), και Han (Sung Kang), ενώ θα επιστρέψει η Charlize Theron ως "Cipher" αλλά και ο Michael Rooker στο ρόλο του Buddy από το F9. Οι νέες προσθήκες του πολυπληθούς cast είναι ο Jason Momoa (Aquaman, Dune) στο ρόλο του κακού της ταινίας, η Brie Larson (Captain Marvel) και η Daniela Melchior (The Suicide Squad). 

Το μεγάλο διμερές φινάλε των Fast & Furious θα δοθεί χωρίς τον άλλο τεράστιο σταρ, Dwayne "The Rock" Johnson, ο οποίος εξέφρασε επανειλημμένα πως δε θα συμμετάσχει, παρά τα δημόσια παρακάλια του Vin Diesel εξαιτίας της κόντρας που είχαν μεταξύ τους. 

To Fast X θα κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2023, ενώ το Fast & Furious 11 είναι προγραμματισμένο για τον Φεβρουάριο του 2024