Fast X: Βρέθηκε ο σκηνοθέτης που θα αντικαταστήσει τον Justin Lin

Ο Louis Leterrier θα καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη
03 Μαΐου 2022 14:40
Fast X: Βρέθηκε ο σκηνοθέτης που θα αντικαταστήσει τον Justin Lin

Ο δρόμος για το Fast X φαντάζει δύσκολος τις τελευταίες ώρες, μιας και ο σκηνοθέτης Justin Lin αποχώρησε από το project πριν λίγα εικοσιτετράωρα. Ο λόγος σύμφωνα με ρεπορτάζ ήταν ο “δύσκολος” Vin Diesel, για τον οποίο σέρνονται πολλά για τη συμπεριφορά του.

Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μια νέα είδηση που αφορά το Fast and Furious 10 και αυτή τη φορά έγινε γνωστό το ποιος θα αναλάβει τελικά τη σκηνοθεσία της ταινίας. Όπως μεταφέρει το Collider, ο Louis Leterrier που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από ταινίες όπως το Now You See Me, το The Transporter, το Clash of the Titans και το The Incredible Hulk, θα αντικαταστήσει τον Justin Lin.

Η Universal Pictures αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα της αντικατάστασης των σκηνοθετών για το Fast X, με το μόνο λόγο για την αποχώρηση του Lin να είναι απλώς οι δημιουργικές διαφορές. Η παραγωγή πραγματοποιείται αυτήν τη στιγμή στο Λονδίνο.

Εκτός του Vin Diesel θα συμμετέχουν και οι: Letty (Michelle Rodriguez), Mia Toretto (Jordana Brewster), Tej (Chris "Ludacris" Bridges), Roman (Tyrese Gibson), Ramsey (Nathalie Emmanuel) και Han (Sung Kang), ενώ θα επιστρέψει η Charlize Theron ως "Cipher" αλλά και ο Michael Rooker στο ρόλο του Buddy από το F9. Οι νέες προσθήκες του πολυπληθούς cast είναι ο Jason Momoa (Aquaman, Dune) στο ρόλο του κακού της ταινίας, η Brie Larson (Captain Marvel) και η Daniela Melchior (The Suicide Squad).

Fast X: Ο "δύσκολος" Vin Diesel ήταν ο λόγος της αποχώρησης του Justin Lin

To Fast X θα κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2023, ενώ το Fast & Furious 11 είναι προγραμματισμένο για τον Φεβρουάριο του 2024.