Spider-Man 4: O Sam Raimi και επίσημα λέει πως θέλει το sequel με Tobey Maguire

Αν ακούει η Marvel...
28 Απριλίου 2022 19:12
Spider-Man 4: O Sam Raimi και επίσημα λέει πως θέλει το sequel με Tobey Maguire

Όσοι fans του Spidey μετά τα γεγονότα του "Spider-Man: No Way Home" περιμένετε μια κινηματογραφική συνέχεια της ιστορίας του Peter Parker του Tobey Maguire, τότε σας έχουμε ευχάριστα νέα. 

Ο Sam Raimi που τώρα σκηνοθετεί το Doctor Strange in the Multiverse of Madness (5 Μαΐου), δήλωσε "ανοιχτός" στο ενδεχόμενο ενός Spider-Man 4, που θα συνεχίζει ουσιαστικά την ιστορία του Maguire aka Peter 2. 

Σε συνέντευξή του στο Moviepilot ο σκηνοθέτης της Raimi-Verse τριλογίας αναγνώρισε πως με το concept του Multiverse όλα είναι πιθανά πλέον στο MCU και τέτοιες κουβέντες συνήθως δεν λέγονται τυχαία.

Δε νομίζω πως ήταν εφικτό αλλά μετά την επιστροφή μου λόγω του Multiverse, συνειδητοποίησα ότι όλα είναι πιθανά και είμαι εντελώς ανοιχτός στο ενδεχόμενο"

Δείτε το απόσπασμα: 

Σε μια άλλη πρόσφατη συνέντευξή του στο Fandango, ο Raimi είχε εκφράσει ανοιχτά πως θα ήθελε πολύ να συνεργαστεί ξανά με τον Maguire. Επομένως το μόνο που μένει είναι να ακούει η Marvel Studios, ο Kevin Feige και η Sony Pictures για να κάνουν πραγματικότητα το Spider-Man 4.