Η δημόσια συγγνώμη του Will Smith στον Chris Rock ήρθε μέσα από το Instagram (ΦΩΤΟ)

Για το περιστατικό που τον χαστούκισε ζωντανά στα Oscars 2022
29 Μαρτίου 2022 13:50
Η δημόσια συγγνώμη του Will Smith στον Chris Rock ήρθε μέσα από το Instagram (ΦΩΤΟ)

Την ώρα που αναμένονται εξελίξεις σχετικά με την τιμωρία του Will Smith για την ανάρμοστη συμπεριφορά του στα Oscars, o βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός τοποθετήθηκε εκ νέου μετά την ομιλία του στην 94η Τελετή Απονομής για το περιστατικό. 

Μέσα από το Instagram λογαριασμό του και τους 61.8 εκατ. followers του ζήτησε συγγνώμη από τον Chris Rock, τον οποίο χαστούκισε σε ζωντανή μετάδοση ύστερα από ένα "κρύο" αστείο που είπε για την σύζυγό του, Jada Pinkett-Smith, με εκατομμύρια θεατές να παρακολουθούν σοκαρισμένοι το σκηνικό.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Ο ίδιος παραδέχεται πως η συμπεριφορά του ήταν "απαράδεκτη και αδικαιολόγητη" και αναφέρει χαρακτηριστικά:

Η βία σε όλες τις μορφές της είναι δηλητηριώδης και καταστροφική. Η συμπεριφορά μου στα χθεσινά βραβεία Όσκαρ ήταν απαράδεκτη και αδικαιολόγητη. Τα αστεία σε βάρος μου είναι μέρος της δουλειάς, αλλά ένα αστείο για την ιατρική κατάσταση της Τζάντα ήταν υπερβολικό για μένα και αντέδρασα συναισθηματικά.

Θα ήθελα να σου ζητήσω δημόσια συγγνώμη, Chris. Ήμουν εκτός ορίων και έκανα λάθος. Ντρέπομαι και οι πράξεις μου δεν ήταν ενδεικτικές του άντρα που θέλω να είμαι. Δεν υπάρχει χώρος για βία σε έναν κόσμο αγάπης και καλοσύνης.

Θα ήθελα επίσης να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία, τους παραγωγούς της εκπομπής, όλους τους παρευρισκόμενους και όλους όσους το παρακολούθησαν σε όλο τον κόσμο. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια Γουίλιαμς και την "King Richard" οικογένεια μου. Λυπάμαι βαθιά που η συμπεριφορά μου έχει κηλιδώσει αυτό που ήταν ένα κατά τα άλλα υπέροχο ταξίδι για όλους μας.

Σε νέο του ρεπορτάζ το TMZ αναφέρει πως οι δύο άντρες δεν έχουν μιλήσει μετά το περιστατικό παρά τα λεγόμενα του ράπερ Diddy ο οποίος είχε πει ότι τα είχαν βρει μεταξύ τους.