Όσκαρ 2024: Χαμός με τον Ryan Gosling να ερμηνεύει με φαντασμαγορικό τρόπο το “I'm Just Ken“

O Γκόσλινγκ ξανα έγινε “Κεν“ και χάρισε μια από τις καλύτερες μουσικές παραστάσεις του θεσμού
11 Μαρτίου 2024 07:34
Όσκαρ 2024: Χαμός με τον Ryan Gosling να ερμηνεύει με φαντασμαγορικό τρόπο το “I'm Just Ken“

Στην στιγμή που είναι το απόλυτο ψυχαγωγικό highlight της τηλεοπτικής μετάδοσης των βραβείων Όσκαρ 2024 πρωταγωνίστησε ο Ράιαν Γκόσλινγκ που τελικά ερμήνευσε το κομμάτι "I'm Just Ken" από την ταινία της "Barbie". Η ερμηνεία του και το φαντασμαγορικό χορευτικό γκρέμισαν το Dolby Theatre του Λος Άντζελες και δίκαια θα πούμε όσοι το είδαμε. 

Το "Im Just Ken" ήταν υποψήφιο στην κατηγορία Καλύτερου Κομματιού, όμως έχασε το βραβείο από το επίσης κομμάτι της ταινίας της Μπάρμπι, το "What Was I Made For" που ερμηνεύει η Billie Eilish, σε μουσική του Finneas O'Connell, αποσπώντας το δεύτερο Όσκαρ της καριέριας τους. Μάλιστα, η Eilish έγραψε ιστορία όντας η νεαρότερη κάτοχος δύο Όσκαρ σε ηλικία μόλις 23 ετών. 

Ο Gosling, λοιπόν, μεταμορφώθηκε ξανά σε Ken όντας μάλιστα υποψήφιος για Β' Ανδρικού Ρόλου, και φορώντας το μαύρο καπέλο και το αστραφτερό και φούξια απ'άκρη σε άκρη κοστούμι του άρχισε να το τραγουδάει από τη θέση που καθόταν. Από πίσω του καθόταν η Billie Eilish που σφιγγόταν να κρατήσει το γέλιο της. Το κοινό μαγεύτηκε από το χορευτικό υπερθέαμα όπου συμμετείχαν πάρα πολλοί χορευτές και οι υπόλοιποι Kens της ταινίας, όπως ο Ncuti Gatwa, ο Simu Liu, o Kingsley Ben Adir και ο Scott Evans.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε η ακομπλεξάριστη και άνετη εμφάνιση του Γκόσλινγκ, αλλά και η παρουσία του θρυλικού Slash των Guns n' Roses, μιας και έχει γράψει τις κιθάρες στο κομμάτι. Μάλιστα ο πρωταγωνιστής της Barbie έπαιξε με το κοινό στις πρώτες θέσεις, αφήνοντας το μικρόφωνο στην Greta Gerwig, τη Margot Robbie και την Emma Stone για να τραγουδήσουν. 

Δείτε τη ζωντανή ερμηνεία του "I'm Just Ken" από τον Ryan Gosling: