Oscars 2024: Η Billie Eilish έσπασε ένα σημαντικό ρεκόρ με το βραβείο του “What Was I Made For“

Φυσικά μαζί και ο αδερφός της Finneas O'Connell
11 Μαρτίου 2024 17:51
Oscars 2024: Η Billie Eilish έσπασε ένα σημαντικό ρεκόρ με το βραβείο του “What Was I Made For“

Το δεύτερο βραβείο Όσκαρ στα 22 της χρόνια κατάφερε να κερδίσει η Bellie Eilish για την ερμηνεία της στο τραγούδι "What Was I Made For" που ακούσαμε πέρυσι το καλοκαίρι στην ταινία της Barbie. Η νεαρή τραγουδίστρια είχε κερδίσει ξανά το πολυπόθητο αγαλματίδιο το 2022, με το κομμάτι "No Time To Die” για την ομώνυμη ταινία του James Bond.

Μετά τον χθεσινό θρίαμβό της στην κατηγορία "πρωτότυπο τραγούδι" η Eilish έγραψε οσκαρική ιστορία αφού έγινε η νεότερη νικήτρια του θεσμού που κατάφερε να βραβευτεί δεύτερη φορά σε ηλικία μόλις 22 ετών. Η καλλιτέχνιδα και ο αδερφός της Finneas O'Connell ανέβηκαν στη σκηνή της 96ης τελετής για να σηκώσουν το μεγάλο βραβείο και μίλησαν για την εμπειρία τους και όχι μόνο. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τον αδερφός της, ο οποίος είναι 26 ετών.

Να σας υπενθυμίσουμε άλλωστε, ότι το "What Was I Made For" είχε ήδη στο ιστορικό του πολλά βραβεία συμπεριλαμβανομένου του τραγουδιού της χρονιάς στα πρόσφατα Grammy.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Academy (@theacademy)

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε όλους τους νικητές της χθεσινής βραδιάς, ενώ παρακάτω θα βρείτε απόσπασμα από την ερμηνεία της Eilish στα φετινά Oscars, η οποία μάγεψε το κοινό με το οσκαρικό πλέον τραγούδι.