Penguin και Mr.Freeze τα «έχωσαν» στον Batman του Michael Keaton από την σκηνή των Όσκαρ 2024! (ΒΙΝΤΕΟ)

Και η στιγμή έγινε viral
11 Μαρτίου 2024 09:57
Penguin και Mr.Freeze τα «έχωσαν» στον Batman του Michael Keaton από την σκηνή των Όσκαρ 2024! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα 96α Ετήσια Βραβεία Όσκαρ υπήρξε μια στιγμή που έγινε γρήγορα θέμα συζήτησης στα social media, όταν οι ηθοποιοί Danny DeVito και Arnold Schwarzenegger, γνωστοί για διάφορους εμβληματικούς ρόλους, μοιράστηκαν τη σκηνή για να παρουσιάσουν το βραβείο για τα καλύτερα οπτικά εφέ. Το δίδυμο, το οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν στην κωμωδία "Twins", βρήκε την ευκαιρία να θυμηθεί την εποχή που ήταν villains στις πρώτες Batman ταινίες, ως Penguin και Mr. Freeze αντίστοιχα.

Τα σχόλια των δύο ηθοποιών έκαναν τους πάντες να χαμογελάσουν, αλλά καθώς ο DeVito και ο Schwarzenegger κουβέντιαζαν για τις αποτυχημένες προσπάθειές τους να νικήσουν τον Batman, η κορύφωση ήρθε όταν κάμερα γύρισε στον Michael Keaton, ο οποίος είχε υποδεθεί τον σκοτεινό ιππότη στο "Batman Returns" του Tim Burton.

Ο DeVito, με την ευστροφία που τον χαρακτηρίζει, αστειεύτηκε για το ότι ο Keaton τον πέταξε από το παράθυρο, ενώ ο Schwarzenegger αστειεύτηκε ότι τον νίκησε εξαιτίας της αγάπης. Το κοινό ξέσπασε σε γέλια καθώς ο Keaton μπήκε κατευθείαν στο πετσί του ρόλου, κάνοντας μια χαρακτηριστική χειρονομία.

Η παιχνιδιάρικη αντιπαράθεση ήταν γεμάτη νοσταλγία για τους προηγούμενους ρόλους των ηθοποιών και πρόσθεσε μια πινελιά χιούμορ στην τελετή. Μπορείτε να δείτε τη στιγμή μέσα από τον player που ακολουθεί: