Το φινάλε του Mission Impossible 7 θα μας αφήσει με κομμένη την ανάσα για το M:I 8

Επιβεβαιώνεται ότι θα έχει cliffhanger
25 Μαρτίου 2022 15:35
Το φινάλε του Mission Impossible 7 θα μας αφήσει με κομμένη την ανάσα για το M:I 8

Πριν ένα μήνα σας είχαμε μεταφέρει τις πρώτες πληροφορίες για το τι έπεται στις νέες Επικίνδυνες Αποστολές του Tom Cruise που όπως όλα δείχνουν θα είναι οι τελευταίες του. Οι πληροφορίες για ένα φινάλε στο Mission Impossible 7 που θα μας αφήσει με κομμένη την ανάσα επιβεβαιώνονται και από το THR πλέον. 

Το ρεπορτάζ του αναφέρει πως πράγματι το Mission Impossible 7 θα κλείσει με ένα "cliffhanger" φινάλε για να μας αφήσει στα κρύα του λουτρού για να οδηγηθούμε στο Mission Impossible 8, που θα κλείσει την ιστορία του σούπερ πράκτορα Ethan Hunt. 

Βέβαια υπάρχει ένα πρόβλημα αυτή τη στιγμή, το M:I 7 βρίσκεται σε διαδικασία post-production και το M:I 8 βρίσκεται στο πλατό. Ο Tom Cruise που έχει το δημιουργικό έλεγχο του franchise θέλει να έχει την ελευθερία να αλλάξει πράγματα στο 7 όσο προχωράνε τα γυρίσματα του 8. Το να κρατιούνται όμως οι δυο παραγωγές ενεργές το καθιστά μια κοστοβόρα διαδικασία για την Paramount Pictures. 

Τα πράγματα όμως μεταξύ Cruise και Paramount στα παρασκήνια δεν είναι ρόδινα καθώς ο 59χρονος αστέρας αντιστέκεται στις ορέξεις της εταιρίας παραγωγής να δώσει στο Mission Impossible 7 την "καινούργια μετά-πανδημίας" κυκλοφορία των 45 ημερών (και να καταλήξει στο Paramount Plus έπειτα), αντί για το παραδοσιακό παράθυρο προβολών των 90 ημερών. Πάντως ο Cruise προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατό φινάλε για τη πασίγνωστη σειρά ταινιών δράσης, με τα stunts του να έχουν αφήσει εποχή σε σημείο που δύσκολα θα μιμηθούν από κάποιον άλλο. 

To Mission Impossible 7 θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου του 2023, ενώ το Mission Impossible 8 στις 28 Ιουνίου του 2024