Ο Tom Holland πήρε τον ρόλο του Nathan Drake γιατί έπαιζε Uncharted στα γυρίσματα του Spider-Man

Αυτά συμβαίνουν όταν γίνεσαι το "πρόσωπο" της Sony Pictures
06 Ιανουαρίου 2022 16:32
Ο Tom Holland πήρε τον ρόλο του Nathan Drake γιατί έπαιζε Uncharted στα γυρίσματα του Spider-Man

Η έκπληξη του να παρευρεθεί ο Tom Holland στη σκηνή της Sony στη CES 2022 ήταν κάτι που έστρεψε αναμφίβολα τα φώτα της δημοσιότητας. Πέραν των όσων τεχνικών πληροφοριών μάθαμε για το PlayStation VR2, ο 25χρονος ηθοποιός διηγήθηκε μια ιστορία για το πώς γεννήθηκε η ταινία Uncharted, που θα κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο. 

Ένα PS4 ήταν ο λόγος που πήρε τον ρόλο του Nate

Όπως αποκάλυψε μιλώντας για την ταινία που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει, ο Holland είπε πως ανακάλυψε το Uncharted επειδή υπήρχε ένα PS4 στο τροχόσπιτό του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Spider-Man: Homecoming και μαζί ένα αντίτυπο του παιχνιδιού. 

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Δεν είχα ανακαλύψει τα παιχνίδια μέχρι που ξεκίνησα τα γυρίσματα του Spider-Man: Homecoming.

Μια από τις ανέσεις του να κάνεις αυτές της ταινίες είναι το γιατί φτιάχνονται από τη Sony, μια από τις ανέσεις του να δουλεύεις για τη Sony είναι τα PlayStation. Οπότε όλοι οι ηθοποιοί είχαμε στα τροχόσπιτά μας τις καλύτερες τηλεοράσεις, τα πιο καινούργια PlayStations, και ένα από τα παιχνίδια που μου έδωσαν ήταν το Uncharted. 

Κάποια στιγμή είχαν μια συζήτηση με τον πρόεδρο της Sony Pictures, Tom Rothman, για την διασκευή του παιχνιδιού σε ταινία και κάπως έτσι πήρε τον ρόλο του νεαρού Nate.

O Holland συνέχισε να λέει πως στα διαλείμματα και στις ατελείωτες ώρες που περίμενε την παραγωγή και τους σκηνοθέτες να ετοιμάσουν τα πάντα, αυτός μαζί με τον κολλητό του έπαιζαν τα Uncharted:

Μόλις το αρχίσαμε δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε. Θυμάμαι να προσπαθούν να με σύρουν από το τροχόσπιτο και να τους λέω "Όχι, όχι, όχι, τώρα τελειώνω μια αποστολή". 

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ μπορείτε να δείτε μια από τις εμβληματικές σκηνές του Uncharted 3 που αναπαρίσταται στην ταινία. 

Το UNCHARTED θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Φεβρουαρίου 2022 στους κινηματογράφους.