Ταινία Uncharted: Δείτε ολόκληρη την εμβληματική σκηνή στο αεροπλάνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια νέα ματιά στην περιπέτεια του Tom Holland
05 Ιανουαρίου 2022 09:33
Ταινία Uncharted: Δείτε ολόκληρη την εμβληματική σκηνή στο αεροπλάνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δε χωρά αμφιβολία πως το set-piece του Uncharted 3: Drake's Deception, με τον Nathan Drake να κάνει τα ακροβατικά του στα κουτιά ενός φορτηγού-αεροπλάνου που πέφτουν από τον αέρα, είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά ολόκληρης της σειράς. Είναι μάλιστα τόσο χαρακτηριστικό που κοσμεί και το εξώφυλλο του εν λόγω παιχνιδιού.

Έτσι, η Sony Pictures αποφάσισε να το ενσωματώσει και στην επερχόμενη UNCHARTED ταινία της και μάλιστα τώρα έδωσε στη δημοσιότητα ολόκληρη τη σεκάνς, για να ανεβάσει το hype του κοινού. Συγκεκριμένα, ο Tom Holland του Spider-Man: No Way Home που έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, βρέθηκε στην σκηνή της CES 2022 για την παρουσίαση της Sony, μιλώντας για το project. Στο πλαίσιο αυτό αποκαλύφθηκε και το προαναφερθέν απόσπασμα της ταινίας, το οποίο μπορείτε να δείτε μέσα από τον player που ακολουθεί.

Δείτε το απόσπασμα της Uncharted ταινίας:

Στο UNCHARTED θα δούμε την ιστορία του νεαρού Nathan Drake του Holland, μαζί με τον μέντορά του Victor "Sully" Sullivan του Μark Wahlberg. Μαζί τους συμπρωταγωνιστούν: Antonio Banderas, Tati Gabrielle του "Chilling Adventures of Sabrina" ως "Braddock" και η Sophia Ali (Grey's Anatomy) στο ρόλο της Chloe Frazer.

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Ruben Fleischer του Venom, σε σενάριο των Art Marcum και Matt Holloway. Παρόλο που η ταινία αναπαριστά τη σκηνή στο αεροπλάνο από το Uncharted 3, ιστορικά τοποθετείται ως prequel των παιχνιδιών της Naughty Dog.

Το UNCHARTED θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Φεβρουαρίου 2022 στους κινηματογράφους.