Blade και Morbius crossover; Ο Kevin Feige της Marvel και η Sony το θέλουν

Θα συναντηθούν λέτε τα δύο βαμπίρ της Marvel στη μεγάλη οθόνη;
23 Δεκεμβρίου 2021 22:31
Blade και Morbius crossover; Ο Kevin Feige της Marvel και η Sony το θέλουν

Μπορεί τα δύο βαμπίρ της Marvel να μας έχουν συστηθεί κινηματογραφικά με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, ωστόσο μήπως το μέλλον επιφυλάσσει περισσότερα για αυτούς τους δύο; Αναφερόμαστε στον Blade του Mahershala Ali και στον Morbius του Jared Leto για τους οποίους έγινε μια σχετική ερώτηση στους παραγωγούς των Marvel Studios και Sony Pictures. 

Οι Kevin Feige και Amy Pascal φάνηκαν να τους αρέσει η πιθανότητα να συναντηθούν οι Morbius και Blade στο MCU, παρόλο που δεν βρίσκονται στα ίδια κινηματογραφικά σύμπαντα -ακόμα. Συγκεκριμένα η Pascal δήλωσε στο Geeks of Color: 

Ο Blade και ο Morbius θα ήταν μια πολύ cool ιδέα. Ξέρετε με το μέλλον, δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ τι θα συμβεί. Υπάρχουν τόσες μα τόσες πιθανότητες. 

 

Ο Jared Leto σύντομα θα κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο, αν και τον έχουμε δει σε αρκετά trailers του Morbius. Ωστόσο, ο Mahershala Ali έκανε ένα cameo στο Eternals όσον αφορά το ντεμπούτο του στο MCU που λίγοι το έπιασαν με την πρώτη καθώς, ακούστηκε μόνο η φωνή του. Μάλιστα έχει μιλήσει για το πόσο αγχωμένος ήταν για τη διαδικασία αυτή, αποκαλύπτοντας πως ήταν άυπνος για καιρό. 

Βάσει του πόσο καλά τα πηγαίνουν πλέον οι Sony και Marvel χάρη στην πέρα απο κάθε προσδοκία επιτυχία του Spider-Man: No Way Home, δεν αποκλείεται οι δανεισμοί των χαρακτήρων τους να συνεχιστούν με σκοπό φυσικά να αυξήσουν στο μέγιστο τις εισπράξεις τους. 

Το Morbius θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιανουαρίου 2022, ενώ για το Blade ακόμα παραμένει άγνωστο το επίσημο παράθυρο κυκλοφορίας.