Η πορεία του Spider-Man: No Way Home δεν έχει σταματημό - Πάνω από $751 εκ. παγκοσμίως

Ποιος θα τον σταματήσει;
22 Δεκεμβρίου 2021 23:46
Η πορεία του Spider-Man: No Way Home δεν έχει σταματημό - Πάνω από $751 εκ. παγκοσμίως

Πριν δυο μέρες μεταδίδαμε πώς γίνεται και ξεπέρασε τα $600 εκατομμύρια παγκοσμίως το Spider-Man: No Way Home διαλύοντας και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις για την εμπορική επιτυχία της ταινίας στη μετά-πανδημική εποχή του box office. Είναι η μόνη ταινία του MCU πλέον που κόντραρε στο άνοιγμα το Avengers: Endgame, ξεπερνώντας όλες τις υπόλοιπες blockbuster ταινίςε που κυκλοφόρησαν σε κανονικές εποχές, όπως τα "Avengers: Infinity War", και "Star Wars: The Force Awakens" και "The Last Jedi" -στην προκειμένη για το αμερικάνικο box office. 

Ξέφρενη πορεία με πάνω από $751 εκ. σε μια εβδομάδα

Τώρα μετράει και άλλο ένα ορόσημο, καθώς ξεπέρασε και το F9: The Fast Saga μετρώντας πάνω από $751 εκατομμύρια εισπράξεις παγκοσμίως. Πλέον είναι η 3η ταινία στην εποχή της πανδημίας που ξεπερνάει συνολικά τα $700 εκ. μόνο που στην περίπτωσή του τα έχει καταφέρει σε λιγότερο από μια εβδομάδα στις αίθουσες, ενώ οι υπόλοιπες ταινίες έκαναν τα ίδια νούμερα καθόλη τη διάρκεια των προβολών τους. 

Μόνο στις διεθνείς αγορές οι εισπράξεις από τα ταμεία μετρώνται στα $422.6 εκ. σε 68 χώρες. Μόνο την τρίτη από τις διεθνείς αγορές, όπως διαβάζουμε στο Deadline, το No Way Home έβαλε στα ταμεία του $38.6 εκ., ενώ μόνο τη Δευτέρα ακόμα $41.2 εκ. 

Σίγουρα θα τρίβουν τα χέρια τους οι Sony Pictures και Marvel Studios για την πορεία της Multiverse περιπέτειας του Peter Parker. 

Την άποψή μας για το No Way Home θα βρείτε πατώντας εδώ, ενώ ήδη να ξέρετε πως στα σκαριά βρίσκεται το Spider-Man 4 φυσικά με πρωταγωνιστή τον Tom Holland.