Spider-Man: No Way Home | Οι Maguire και Garfield είναι στο trailer και η Marvel τους έκρυψε με τρικ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα social media έχουν πάρει φωτιά με την επίμαχη σκηνή
18 Νοεμβρίου 2021 20:43
Spider-Man: No Way Home | Οι Maguire και Garfield είναι στο trailer και η Marvel τους έκρυψε με τρικ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το άκρως αναμενόμενο trailer του Spider-Man: No Way Home μονοπωλεί τις συζητήσεις της ποπ κουλτούρας στα social media καθώς δεν έχει σταματήσει να είναι trending στο Twitter. Ένα από τα κυριότερα αντικείμενα συζήτησης όμως είναι πως οι Tobey Maguire και Andrew Garfield δεν εμφανίστηκαν στο πλάι του Tom Holland, όπως αρκετοί περίμεναν βάσει των όσων ακούγονταν τον τελευταίο καιρό. 

Ακούγεται πως ήταν απόφαση της Sony να μην συμπεριλάβει την αποκάλυψη των δύο αρχαιότερων Spider-Men στο trailer και να τους κρατήσει ως έκπληξη για την ταινία, κάτι που τελικά ίσως και να αποδειχθεί θετικό στοιχείο, αν και αποτελεί το χειρότερο κοινό μυστικό που κράτησε ποτέ μαζί με τη Marvel Studios

Σβήστηκαν μέσω CGI; 

Ωστόσο οι αετομάτιδες fans της Marvel που είναι συνηθισμένοι στο να εξαπατώνται από τα trailers πιστεύουν -και ίσως να έχουν δίκιο- πως με CGI τρικ η Marvel έκρυψε τις σιλουέτες τους. Έχει συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν η Marvel να παράγει επιπλέον σκηνές ή καλυμμένες με CGI για να παραπλανούν τους θεατές στα trailer, όπως για παράδειγμα το μάτι του Thor στα trailers του Thor Ragnarok και άλλα πολλά παραδείγματα σε αυτά των Civil War, Infinity War και Endgame.

Βλέπετε σε μια από τις πιο εντυπωσιακές σκηνές του trailer προς το τέλος ο Tom Holland φαίνεται να συγκρούεται στον αέρα με τους Jamie Foxx (Electro), Thomas Hayden Church (Sandman) και Rhys Ifans (Lizard) μόνο που οι άλλοι δύο φαίνονται σα να εξαπολύουν επίθεση στον...αέρα ή σε κάποιον αόρατο εχθρό. 

Στο βραζιλιάνικο trailer του No Way Home φαίνεται πως υπήρξε μια παράλειψη στο μοντάζ και ο Lizard μοιάζει να τρώει μπουνιά από κάποιον αόρατο εχθρό. Όχι δεν είναι ο John Cena (όπως το internet τρόλαρε ασύστολα) αλλά λογικά η Marvel έσβησε με CGI τις σιλουέτες των άλλων δύο Spider-Men που σαφώς συμμετέχουν σε αυτή την επική αναμέτρηση. 

Φυσικά και υπήρξαν memes που τρολάρουν τις εν λόγω σκηνές: 

Υπάρχουν και αυτοί που υποστηρίζουν πως υπάρχουν κι άλλες σκηνές που διασταυρώνονται από διάφορες φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει και απεικονίζουν σκηνές με σκαλωσιές. 

Ο Holland, άλλωστε, έχει αναφέρει μεταξύ άλλων η ταινία θα ενώσει "τρεις γενιές" Spider-Men, χωρίς να αναφέρει και τους συναδέλφους του, παρά μόνο τους αντίστοιχους villains. 

Στο φιλμ που σκηνοθετεί ο Jon Watts παίζουν επίσης οι: Zendaya, Toni Revolori, Jacob Batalon, Jon Favreau και Marisa Tomei.

Πρόσφατα ο Tom Holland μίλησε με απρόσμενα λόγια για το "No Way Home" όπως ότι θα είναι "σκοτεινό και θλιβερό". Κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται και από κάποιες σκηνές του νέου trailer.

Το Spider-Man: No Way Home θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 16 Δεκεμβρίου του 2021.