Το Spider-Man: No Way Home "θα ενώσει τρεις γενιές" αλλά μη πιστεύετε ότι επιστρέφουν οι Garfield και Maguire

Αχ βρε Tom Holland πώς τα λες έτσι;
10 Νοεμβρίου 2021 09:20
Το Spider-Man: No Way Home "θα ενώσει τρεις γενιές" αλλά μη πιστεύετε ότι επιστρέφουν οι Garfield και Maguire

Από τα χειρότερα κρατημένα μυστικά στην ιστορία είναι εδώ και καιρό η συμμετοχή των Andrew Garfield και Tobey Maguire στο Spider-Man: No Way Home με τις Marvel Studios και Sony Pictures να προσπαθούν μάταια να αποτρέψουν τα leaks. 

Ο Garfield μάλιστα σε συνέντευξή του στον Jimmy Kimmel είχε δηλώσει πως ό,τι κυκλοφορεί γύρω από αυτόν και το νέο Spider-Man είναι προϊόν photoshop, ενώ και ο επικεφαλής της Marvel Studios, Kevin Feige θέλησε να κατευνάσει τα πνεύματα και τις προσδοκίες, χωρίς αποτέλεσμα μάλλον. Τώρα και ο Tom Holland επιστρατεύεται για να αποπροσανατολίσει τους fans. 

Μιλώντας στο Total Film για την πολυαναμενόμενη Multiverse περιπέτεια είπε:

Ο κόσμος δεν με πιστεύει όταν τους λέω ότι ο Maguire και ο Garfield δεν επιστρέφουν, αλλά θα πρέπει να με πιστέψουν κάποια στιγμή. 

Στην ίδια συνέντευξη όμως κάνει μια αντιφατική δήλωση -θα λέγαμε- όταν αναφέρει πώς "θα ενωθούν τρεις γενιές Spider-Men":

"Ήταν πολύ ενδιαφέρον που όλοι αυτοί επέστρεψαν επειδή έχουν κάποια ιδιοκτησία στο franchise του Spider-Man με τον δικό τους τρόπο [Εδώ ο Holland κάνει μια παύση]. Εννοώ τους Alfred (Molina) και Jamie (Foxx) και όλους αυτούς. Το να βλέπεις τον Molina στο πλατό και να προσαρμόζεται και αν αλλάζει ανάλογα με το πως γυρίζονται τώρα αυτές οι ταινίες, βάσει και του νέου σκηνοθέτη και το ότι εγώ είμαι ο Spider-Man πλέον."

Το Spider-Man: No Way Home έχει προγραμματιστεί για τις 17 Δεκεμβρίου του 2021 στους κινηματογράφους