Spider-Man: O Tom Holland είχε προτείνει εναλλακτικές ταινίες όταν τα έσπασαν Marvel-Sony

Παραδέχεται ότι δεν ήταν έτοιμος να πει αντίο στο MCU
30 Οκτωβρίου 2021 22:14
Spider-Man: O Tom Holland είχε προτείνει εναλλακτικές ταινίες όταν τα έσπασαν Marvel-Sony

Κάποτε, αν θυμάστε, φτάσαμε σε ένα σημείο που είχαμε αποχαιρετήσει προσωρινά τον Spider-Man από το MCU επειδή οι Sony Pictures και Disney μάλωναν σαν μικρά παιδιά στην αυλή του σχολείου. Ευτυχώς το θέμα έληξε και όλα κύλησαν ομαλά ούτως ώστε να αναμένουμε τον Δεκέμβριο του Spider-Man: No Way Home με το hype να έχει χτυπήσει κόκκινο. 

Μιλώντας στο περιοδικό Empire ο Tom Holland αποκάλυψε μερικές πτυχές εκείνου του προσωρινού διαζυγίου Sony-Marvel που δε γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. O 25χρονος αστέρας της Marvel θυμήθηκε την ιστορία που έφτασε ο ίδιος του να προτείνει ιδέες για το πώς θα συνέχιζε ο Spider-Man εκτός του MCU. Μερικές από αυτές ήταν ταινία μια ταινία με τον Spider-Man και τον Venom και μια με τον Kraven The Hunter:

Την ημέρα που έγινε η ανακοίνωση πως δε θα είμαι πλέον κομμάτι του MCU...Οδήγησα μέχρι το σπίτι της Amy Pascal (παραγωγού της Sony Pictures) και καθίσαμε στην πισίνα της για ώρες ατελείωτες μιλώντας και προτείνοντας ιδέες για ταινίες. Πώς θα κάναμε μια ταινία χωρίς τη Marvel; Μήπως πέφτει ο Peter Parker σε μια πύλη και βρίσκεται ξαφνικά στον κόσμο του Venom; Ή να κάνουμε μια ταινία με τον Kraven the Hunter;

Ήταν ωραίος ο αντιπερισπασμός επειδή ήμουν ένα μικρό παιδί που λάτρευε τη Marvel και ένιωθα τόσο τυχερός που ήμουν μέρος του, σε σημείο που ένιωσα να χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου, δεν ήμουν έτοιμος να πω αντίο. 

Πλέον το Sony's Spider-Man Universe αποτελεί μια ξεχωριστή οντότητα που θα συνεχίζει παράλληλα με το MCU, κάτι το οποίο όσοι είδαν το Venom: Let There Be Carnage έγινε κατανοητό. Επίσης γνωρίζουμε πως βρίσκεται στα σκαριά η ταινία του Kraven με τον Aaron Taylor-Johnson στον ομώνυμο ρόλο, αν και αντιλαμβανόμαστε ότι απέχει μερικά χρόνια ακόμα μέχρι να τη δούμε στις αίθουσες.