Kraven: Βρέθηκε αυτός που θα τον υποδυθεί και είναι ο πρώην "Quicksilver" του MCU

O Aaron Taylor-Johnson στον ρόλο του εχθρού του Spider-Man
27 Μαΐου 2021 11:25
Kraven: Βρέθηκε αυτός που θα τον υποδυθεί και είναι ο πρώην "Quicksilver" του MCU

Πριν από μερικούς μήνες ακουγόταν πως η Sony Pictures κοίταζε την περίπτωση του Keanu Reeves για να υποδυθεί τον Kraven, αλλά όπως αποδεικνύεται αυτές οι φήμες δεν ισχύουν. Επίσημα, πλέον, έγινε γνωστός ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον εχθρό του Spider-Man στην solo ταινία του και είναι ένας παλιός γνώριμος του MCU. 

Ο λόγος για τον Aaron Taylor-Johnson, ο οποίος επιστρέφει για χάρη του σύμπαντος των Marvel χαρακτήρων της Sony Pictures καθώς θα υποδυθεί τον εμβληματικό villain του Ανθρώπου αράχνη στην ταινία "Kraven The Hunter", όπως μεταδίδει το Deadline

Μάλιστα, το συμβόλαιό του αναφέρει ότι θα εμφανιστεί σε περισσότερες από μία ταινίες, επομένως μπορούμε να φανταστούμε ότι θα εμφανιστεί σε κάποια μελλοντική ταινία της Sony Pictures ή γιατί όχι και του Spider-Man.  

Και όταν λέμε παλιός γνώριμος, οι πιο μυημένοι στο MCU θα τον θυμούνται πως για ένα φεγγάρι υποδύθηκε τον Pietro Maximoff aka Quicksilver στο Avengers: Age of Ultron (και για ένα cameo στο Captain America: The Winter Soldier), πλάι στην αδερφή του Wanda Maximoff aka Scarlet Witch της Elizabeth Olsen. 

Τη σκηνοθεσία της ταινίας αναλαμβάνει ο J.C. Chandor γνωστός από το "A Most Violent Year" και το "Triple Frontier" του Netflix. Αξίζει να αναφέρουμε πως τον Taylor-Johnson έχουμε απολαύσει στα "Nocturnal Animals", "Outlaw King" και το "Tenet" του Christopher Nolan, ενώ αναμένεται να συμμετέχει και στο 'The Bullet Train" μαζί με τους Brad Pitt, Joey King και Brian Tyree Henry

Ποιος είναι ο Kraven;

Από τα comics γνωρίζουμε ότι ο χαρακτήρας ονομάζεται αρχικά Sergei Kravinoff και εργάζεται ως κυνηγός που του αρέσει να πιάνει τα θηράματα με τα ίδια του τα χέρια. Ένας σαμάνος του δίνει ένα φίλτρο που του ενδυναμώνει τις αισθήσεις και την φυσική του δύναμη, ενώ αυξάνει και την αντιγηραντικότητά του. Θέλει όμως να αποδείξει πως είναι ο καλύτερος κυνηγός του κόσμου και για να το κάνει πιστεύει ότι πρέπει να πιάσει τον Spider-Man. 

Έρχονται επίσης τα Venom 2 και Morbius

Επίσης αναμένονται και άλλες ταινίες με κακούς της Marvel από το κινηματογραφικό σύμπαν της Sony Pictures. Τον Σεπτέμβριο η πρεμιέρα του Venom: Let There Be Carnage με τον Tom Hardy και τον Woody Harrelson, που πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο trailer, ενώ τον Ιανουάριο θα κάνει πρεμιέρα μετά από απανωτές και αναρίθμητες καθυστερήσεις λόγω πανδημίας, το Morbius με τον Jared Leto. 

To Kraven The Hunter έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2023 στις κινηματογραφικές αίθουσες.