Το Morbius καθυστερεί για 5η φορά αλλά είχαμε χάσει ήδη το μέτρημα 

Υπομονή λίγο παραπάνω για να δείτε το βαμπίρ του Jared Leto

Το Morbius καθυστερεί για 5η φορά αλλά είχαμε χάσει ήδη το μέτρημα

Χωρίς να αποτελεί κάποια τρελή έκπληξη, το Morbius με τον Jared Leto θα καθυστερήσει λιγάκι παραπάνω. Όπως ανακοίνωσε η Sony Pictures, η κινηματογραφική μεταφορά του διάσημου villain/αντί-ήρωα της Marvel θα αργήσει για μια εβδομάδα ακόμα και θα κυκλοφορήσει αντί για τις 21 Ιανουαρίου στις 28 Ιανουαρίου του 2022

Οι fans του εν λόγω χαρακτήρα περιμένουν εδώ και πάνω από ένα χρόνο για να το δουν καθώς αρχικά αναμενόταν τον ερχόμενο Ιούλιο, αλλά λόγω COVID η ημερομηνία πρεμιέρα του μετατέθηκε πολλές φορές. Η τρέχουσα είναι η 5η κατά σειρά καθυστέρηση αλλά εδώ που τα λέμε είχαμε χάσει το μέτρημα προ πολλού. 

Η ιστορία του φιλμ σε σκηνοθεσία Daniel Espinosa (Life) έχει να κάνει με τον ιδιοφυή επιστήμονα Michael Morbius ο οποίος πάσχει από μια σπάνια ασθένεια του αίματος. Στην προσπάθεια να βρει θεραπεία για τον εαυτό του, οι παρενέργειες του προκαλούν μια μορφή βαμπιρισμού, χωρίς όμως τις κλασικές -κινηματογραφικές- αδυναμίες που έχουν τα βαμπίρ. 

Μαζί του συμπρωταγωνιστούν οι: Matt Smith, Adria Arjona, Jared Harris, Al Madrigal και Tyrese Gibson. 

Το Morbius αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 28 Ιανουαρίου 2022, ενώ μετά την κινηματογραφική προβολή του θα φιλοξενηθεί και στο Netflix, ύστερα από το deal που υπέγραψε με τη Sony Pictures. 

0 σχολια