Δείτε τον Christian Bale ως το νέο τέρας του Frankenstein με τατουάζ (ΦΩΤΟ)

Από τη νέα ταινία The Bride
05 Απριλίου 2024 12:12
Δείτε τον Christian Bale ως το νέο τέρας του Frankenstein με τατουάζ (ΦΩΤΟ)

Ο Christian Bale είναι σχεδόν αγνώριστος στη νέα του ταινία που έχει το όνομα The Bride. Ο διάσημος ηθοποιός και αγαπητός σε πολλούς “Batman” θα μεταμορφωθεί στο τέρας του Frankenstein σε αυτή την ταινία και πλέον έχουμε την πρώτη ματιά στον χαρακτήρα του.

Τη σκηνοθεσία του The Bride έχει αναλάβει η Maggie Gyllenhaal και είναι η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία που σκηνοθετεί μετά το The Lost Daughter. Την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει η Warner Bros Pictures αλλά θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή, καθώς η ταινία θα φτάσει στη μεγάλη οθόνη στις 3 Οκτωβρίου του 2025.

Ο Christian Bale, λοιπόν, έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή την ταινία και υποδύεται τον πασίγνωστο Frankenstein (Φρανκενστάιν) ψάχνοντας την πραγματική αγάπη. Η πλοκή αναφέρει: To The Bride ακολουθεί έναν ήσυχο Frankenstein που ταξιδεύει στο Σικάγο στα ‘30s για να ζητήσει τη βοήθεια του Dr. Euphronius ώστε να του δημιουργήσει μία σύντροφο.

Η πρώτη εικόνα του χαρακτήρα του Bale ήρθε στη δημοσιότητα και μπορείτε να δείτε πόσο αγνώριστος είναι, αλλά και πόσο διαφορετικός ως Frankenstein με τατουάζ.

image

Στο The Bride θα παίξουν επίσης και οι Jessie Buckley (I’m Thinking of Ending Things), Annette Bening (NYAD), Penelope Cruz (Ferrari) και Peter Sarsgaard (The Batman).

Το The Bride θα παίξει στις αίθουσες στις 3 Οκτωβρίου του 2025.