Ούτε η Jenna Ortega θα βρίσκεται στο Scream 7

Μία μέρα μετά την απόλυση της Melissa Barrera
23 Νοεμβρίου 2023 00:21
Ούτε η Jenna Ortega θα βρίσκεται στο Scream 7

Έχουν περάσει λίγες ώρες από τότε που η Spyglass Media Group ανακοίνωσε την απόλυση της Melissa Barrera (Μελίσα Μπαρέρα) από το cast του Scream 7 και όπως όλα δείχνουν, δεν θα βρίσκεται ούτε η Jenna Ortega.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει το Deadline σε ένα δημοσίευμά του που έφερε στη δημοσιότητα πριν από λίγη ώρα. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, η Jenna Ortega δεν απολύθηκε από την εταιρία παραγωγής, αλλά φαίνεται ότι δεν έχει καθόλου χρόνου για να ασχοληθεί με την επόμενη slasher ταινία του Scream.

Όπως όλα δείχνουν, η Ortega έχει ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα για το 2024, με τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του Wednesday να απαιτούν πολύ χρόνο και έτσι, δε θα μπορέσει να παρευρεθεί στο Scream 7. Όπως μεταφέρει το συγκεκριμένο site, το σενάριο της επόμενης ταινίας του Scream δεν είναι ακόμα έτοιμο και η Ortega θα χρειαστεί να ταξιδέψει τον Απρίλιο για την Ιρλανδία έτσι ώστε να ξεκινήσει η παραγωγή του νέου κύκλου της σειράς του Netflix.

Επιπλέον, θα χρειαστεί να βρεθεί και πάλι στο πλατό του Beetlejuice 2 του Tim Burton για να συνεχίσει τα γυρίσματα και εκεί, καθώς είχαν σταματήσει πριν από μερικές εβδομάδες λόγω της απεργίας SAG-AFTRA.

Προς το παρόν δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο πότε ακριβώς θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του Scream 7, αλλά φαίνεται ότι έχασε δύο πολύ σημαντικά πρόσωπα, που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στις προηγούμενες δύο ταινίες.

H Melissa Barrera αντέδρασε στην απόλυσή της από το Scream 7 μέσα από το Instagram

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.