Μάλλον γι’ αυτό αποχώρησε η Jenna Ortega από το Scream 7

Τελικά δεν έφταιγε το πρόγραμμά της
30 Νοεμβρίου 2023 21:17
Μάλλον γι’ αυτό αποχώρησε η Jenna Ortega από το Scream 7

Έχουν περάσει μερικά εικοσιτετράωρα από τότε που είχαμε μάθει ότι η Jenna Ortega δε θα βρίσκεται στο cast του Scream 7 και ο λόγος ήταν μάλλον λόγω του προγράμματός της. Επίσης, στην επερχόμενη ταινία δε θα παίζει ούτε η Melissa Barrera, με αποτέλεσμα δύο σημαντικά πρόσωπα να απουσιάζουν.

Όσον αφορά την Ortega, τα δημοσιεύματα έλεγαν ότι εκείνη είχε ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα με την 2η σεζόν του Wednesday, καθώς θα έπρεπε να ταξιδέψει τον Απρίλιο για την Ιρλανδία, έτσι ώστε να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Ωστόσο, σύμφωνα με ένα νέο ρεπορτάζ, φαίνεται ότι ο λόγος δεν ήταν ακριβώς αυτός.

Όπως μαθαίνουμε από το The Hollywood Reporter, η Jenna Ortega και η εταιρία παραγωγής Spyglass Media Group δεν τα βρήκαν στα χρήματα. Το ρεπορτάζ ισχυρίζεται ότι η Ortega, η οποία δεν είχε υπογράψει κάποια συμφωνία για την ταινία, στην πραγματικότητα έφυγε λόγω διαφωνίας για τον μισθό της, με εκείνη να «απαιτεί» υψηλότερο μισθό -επταψήφιο στον αριθμό- αντί για τους εξαψήφιους που της είχαν δοθεί στις προηγούμενες δύο ταινίες.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι κάτι παρόμοιο είχαμε ακούσει και πέρυσι όσον αφορά την Neve Campbell και το Scream 6. Η ηθοποιός είχε αποχωρήσει από το project, καθώς δεν τα βρήκε στο οικονομικό κομμάτι με την εταιρία παραγωγής.

Προς το παρόν δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο πότε ακριβώς θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του Scream 7, αλλά φαίνεται ότι έχασε δύο πολύ σημαντικά πρόσωπα, που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στις προηγούμενες δύο ταινίες.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.