Η Neve Campbell θα επέστρεφε στο Scream υπό τις κατάλληλες συνθήκες

Είχε αποχωρήσει στο Scream VI
15 Ιανουαρίου 2024 16:42
Η Neve Campbell θα επέστρεφε στο Scream υπό τις κατάλληλες συνθήκες

Πριν από αρκετές εβδομάδες, είχε γίνει γνωστό, ότι η Jenna Ortega, αλλά και η Melissa Barrera δε θα βρίσκονται τελικά στο Scream 7 που ετοιμάζει η Spyglass Media Group. Μέσα στον Δεκέμβριο είχε ακουστεί ότι αποχώρησε και ο σκηνοθέτης, Christopher Landon, από την επερχόμενη ταινία λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ήταν μια ονειρική δουλειά που μετατράπηκε σε εφιάλτη.

Αυτές δεν ήταν οι μόνες αποχωρήσεις που είδε το franchise τα τελευταία χρόνια, αφού και η Neve Campbell είχε αποχωρήσει από το Scream VI λόγω κάποιων διαφορών που είχε με την εταιρία παραγωγής. Να σας υπενθυμίσουμε, ότι γνωστή ηθοποιός είχε επιστρέψει στη σειρά μετά από χρόνια, μέσα από την ταινία Scream του 2022 και όπως όλα δείχνουν, παραμένει ανοιχτή σε κάποια νέα πρόταση.

Η Neve Campbell έδωσε μια νέα συνέντευξη στο The Hollywood Reporter και δήλωσε μεταξύ άλλων ότι θα επέστρεφε και πάλι στο Scream υπό τις κατάλληλες συνθήκες με μία καλύτερη προσφορά.

Θα επέστρεφα υπό κατάλληλες συνθήκες. Αν επέστρεφαν σε εμένα, θα έπρεπε να ήταν με μια σεβαστή προσφορά που θα ήταν σύμφωνη με αυτό που προσφέρω σε αυτό το franchise. Αυτές οι ταινίες σημαίνουν πολλά για εμάς, αλλά και σε όλους τους fans.

Πηγαίνω σε εκδηλώσεις και πολλές φορές συναντώ τους fans που λατρεύουν αυτές τις ταινίες. Τις αγαπούν. Οι ταινίες αλλά και οι χαρακτήρες σημαίνουν πολλά για εκείνους. Έτσι, ακόμα και για χάρη τους, θα ήθελα πολύ να δω πως θα συνεχιστούν (οι ταινίες).

Οι Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett (Radio Silence) θα βρίσκονται μόνο στην παραγωγή του Scream 7, οι οποίοι είχαν σκηνοθετήσει τα Scream και Scream VI. Όσον αφορά το ρεπορτάζ με την Ortega, εκείνη φαίνεται ότι απέρριψε το ρόλο της για το Scream 7 λόγω διαφωνίας για τον μισθό της, με εκείνη να «απαιτεί» υψηλότερο μισθό -επταψήφιο στον αριθμό- αντί για τους εξαψήφιους που της είχαν δοθεί στα προηγούμενα Scream.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.