H Melissa Barrera αντέδρασε στην απόλυσή της από το Scream 7 μέσα από το Instagram

Αντέδρασε και ο σκηνοθέτης της ταινίας σε tweet που αργότερα διέγραψε
22 Νοεμβρίου 2023 16:15
H Melissa Barrera αντέδρασε στην απόλυσή της από το Scream 7 μέσα από το Instagram

Μερικές ώρες μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε στο Χόλιγουντ με την απόλυση της Melissa Barrera από το επερχόμενο "Scream 7", ήρθε η απάντηση της ηθοποιού για όλα όσα συνέβησαν το τελευταίο 24ωρο. 

Να θυμίσουμε ότι τη 33χρονη Μεξικανής καταγωγής ηθοποιός είχε εκφράσει έντονα την στήριξή της στον Παλαιστινιακό λαό εν μέσω του πολέμου μεταξύ Ισραήλ-Χαμάς. Αυτό οδήγησε την Spyglass Entertainment, παραγωγό του διάσημου franchise ταινιών τρόμου, να την απολύσει καθώς τα σχόλιά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκλήφθηκαν ως αντισημιτικά από τους παραγωγούς. 

Tο δράμα γύρω από την υπόθεση συνεχίζεται, καθώς η Barrera απάντησε μέσω των Stories της στο Instagram για την όλη κατάσταση που δημιουργήθηκε. Με τον δικό της τρόπο θέλησε να σχολιάσει όσο πιο άμεσα γινόταν και έτσι ανέβασε μια εικόνα που απεικονίζει μια επιγραφή και αναφέρει: "Στο τέλος της ημέρας, προτιμώ να με αποκλείουν για το ποιους συμπεριλαμβάνω, παρά να με συμπεριλαμβάνουν για το ποιους αποκλείω."

Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram: 

Η υποστήριξη του κόσμου στο πρόσωπο της Barrera είναι τόσο μεγάλη από την ώρα που μαθεύτηκε η απόλυσή της που κέρδισε πάνω από 130.000 ακόλουθους στο Instagram. 

Εν μέσω όλης αυτής της αναπάντεχης κρίσης στο Scream franchise, επιχείρησε να σχολιάσει την κατάσταση και ο σκηνοθέτης του Scream VII, Christopher Landon, γνωστός για τη δουλειά του στα "Freaky" και "Happy Death Day". Μέσα από τον λογαριασμό του στο X (Πρώην Twitter) @creetureshow έγραψε: "Αυτή είναι η δήλωσή μου. Όλα είναι χάλια. Σταματήστε να φωνάζετε. Δεν ήταν δική μου απόφαση"

Λίγα λεπτά μετά όμως το tweet του διαγράφηκε αλλά χάρις το screenshot που τράβηξαν οι χρήστες του Χ, παρέμεινε στα ντουλάπια του διαδικτύου. 

Το τι θα γίνει ο χαρακτήρας της Sam Carpenter στο Scream 7 παραμένει ένα μεγάλο ερώτημα. Η Barrera υποδυόταν την μεγάλη αδερφή της Jenna Ortega (Tara Carpenter) στα Scream 5 και Scream 6, ενώ αναμενόταν η επιστροφή τους για το 7ο κεφάλαιο. Εικάζεται ότι ανοίγει ο δρόμος για την Ortega, που γνωρίζετε ως Wednesday στην ομώνυμη σειρά του Netflix, να πάρει τα πρωταγωνιστικά ηνία του horror franchise. Τίποτα όμως μέχρι στιγμής δεν είναι δεδομένο.