Τα σχόλια θα περάσουν από έγκριση πριν δημοσιευτούν.

Scream 7: Απολύθηκε ξαφνικά η πρωταγωνίστρια Melissa Barrera - Τι συνέβη;

Οι παραγωγοί εξηγούν την απόφαση για το “άδειασμα“ της σταρ του Scream VII
22 Νοεμβρίου 2023 10:57
Scream 7: Απολύθηκε ξαφνικά η πρωταγωνίστρια Melissa Barrera - Τι συνέβη;

Σε μια αναπάντεχη ανακοίνωση για την παραγωγή του Scream 7 προχώρησε η Spyglass Media Group, καθώς γνωστοποίησε την απόλυση της πρωταγωνίστριας Melissa Barrera (Μελίσα Μπαρέρα) από το cast της επερχόμενης ταινίας.

Αφορμή για την απόλυση της 33χρονης ηθοποιού φαίνεται πως ήταν οι πρόσφατες αναρτήσεις της στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram στα οποία έδειχνε έντονα την υποστήριξή της στον λαό της Παλαιστίνης, εν μέσω του πολέμου που έχει κηρυχτεί μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, ζητώντας να υπάρξει κατάπαυση του πυρός. Πηγές τόσο του Deadline όσο και του Variety αναφέρουν ότι οι αναρτήσεις της ηθοποιού εκλήφθησαν ως αντισημιτικές από τα ανώτερα κλιμάκια της Spyglass. 

Από την πλευρά της η Spyglass Entertainment ξέδωσε απάντηση για το συμβάν λέγοντας τα εξής, μέσω εκπροσώπου: "Η στάση της Spyglass είναι ξεκάθαρη: έχουμε μηδενική ανοχή στον αντισημιτισμό ή την υποκίνηση μίσους σε οποιαδήποτε μορφή, συμπεριλαμβανομένων των ψευδών αναφορών σε γενοκτονία, εθνοκάθαρση, διαστρέβλωση του Ολοκαυτώματος ή οτιδήποτε ξεπερνάει κατάφωρα τα όρια της ρητορικής μίσους."

Εκπρόσωποι της Paramount Pictures, που είναι η εταιρία διανομής τους, αλλά και της Barrera αρνήθηκαν να σχολιάσουν το περιστατικό. Πλέον, το Scream VII δε θα έχει την Melissa Barrera ως πρωταγωνίστρια παρά το ότι ήταν το κεντρικό πρόσωπο του "requel" του "Scream" του 2022 αλλά και του Scream 6 του 2023.

Οι αντιδράσεις στα social media για την απόλυσης της Barrera έχουν ξεσπάσει ειδικά στο Χ (πρώην Twitter) με χιλιάδες χρήστες να υποστηρίζουν την Μεξικανή ηθοποιό, η οποία είχε γίνει η νέα λατρεμένη "final girl" του κοινού. 

Το τι μέλλει γενέσθαι για το Scream 7 και τα γυρίσματά του μένει να φανεί. Κάποιοι σχολίασαν πως με την απόλυση της Barrera ανοίγει ο δρόμος για να γίνει η Jenna Ortega η νέα πρωταγωνίστρια του διάσημου franchise ταινιών τρόμου, αλλά μένει να δούμε πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση.