Scream 7: Τελικά θα επιστρέψει ένα ακόμη σημαντικό πρόσωπο

Ύστερα από την ανακοίνωση επιστροφής της Neve Campbell
30 Μαρτίου 2024 13:13
Scream 7: Τελικά θα επιστρέψει ένα ακόμη σημαντικό πρόσωπο

Πριν από αρκετό καιρό είχε γίνει γνωστό ότι η Jenna Ortega, αλλά και η Melissa Barrera δε θα βρίσκονται τελικά στο Scream 7 που ετοιμάζει η Spyglass Media Group.

Η ταινία βρισκόταν «στον αέρα» όσον αφορά το cast της, μέχρι που πριν από λίγες εβδομάδες μάθαμε ότι τελικά η Neve Campbell θα επιστρέψει στο franchise ύστερα από την αποχώρησή της στο Scream 6. Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες που αφορούν ένα ακόμη πρόσωπο που επιστρέφει.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες και κατά πάσα πιθανότητα θα μάθουμε περισσότερα για το Scream 7 τον επόμενο καιρό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, η Courteney Cox μάλλον θα επιστρέψει και εκείνη για την επόμενη ταινία του Scream και αυτόν τον καιρό βρίσκεται σε συζητήσεις με την Spyglass για τη συμμετοχή της. Η Cox είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό πρόσωπο στο franchise, αφού υπάρχει σε αυτό από την πρώτη κιόλας ταινία στο ρόλο της δημοσιογράφου Gale Weathers.

Οι Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett (Radio Silence) θα βρίσκονται μόνο στην παραγωγή του Scream 7, οι οποίοι είχαν σκηνοθετήσει τα Scream και Scream VI. Και αυτό διότι το νέο κεφάλαιο θα το σκηνοθετήσει και θα το γράψει ο Kevin Williamson, που έχει δουλέψει σχεδόν σε όλα τα Scream.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.