Σώθηκε το Scream 7; Ανατροπή με επιστροφή ενός προσώπου από τα παλιά!

Ένα γνωστό και αγαπητό πρόσωπο των fans θα επιστρέψει
12 Μαρτίου 2024 21:11
Σώθηκε το Scream 7; Ανατροπή με επιστροφή ενός προσώπου από τα παλιά!

Πριν από αρκετό καιρό είχε γίνει γνωστό ότι η Jenna Ortega, αλλά και η Melissa Barrera δε θα βρίσκονται τελικά στο Scream 7 που ετοιμάζει η Spyglass Media Group. Εκτός από αυτό, από το Scream 6 έλειπε ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα του franchise, η Neve Campbell, η οποία όπως είχε δηλώσει είχε κάποιες διαφωνίες με την εταιρία παραγωγής. Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την επόμενη ταινία.

Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά η ίδια, η Neve Campbell έλυσε τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί με την Spyglass και ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει στο ρόλο της Sidney Prescott στο Scream 7. Τα νέα ήρθαν μέσα από τα επίσημα social media της ηθοποιού, αφού η Campbell ανέβασε μία φωτογραφία με το σενάριο της ταινίας.

Η ηθοποιός δήλωσε χαρούμενη που επιτέλους επιστρέφει στην επόμενη ταινία του Scream, το οποίο θα σκηνοθετήσει ο Kevin Williamson σε ένα σενάριο που έχει γράψει ο Guy Busick.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της Neve Campbell:

Είμαι τόσο χαρούμενη που σας ανακοινώνω αυτά τα νέα σήμερα! Η Sidney Prescott θα επιστρέψει! Ήταν πάντα μεγάλη χαρά και τιμή να παίξω την Sidney στις Scream ταινίες. Η εκτίμησή μου για αυτές τις ταινίες και για ό,τι σημαίνουν για μένα, δεν μειώθηκε ποτέ. Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη να πω ότι μου ζητήθηκε, με τον πιο σεβαστό τρόπο, να ξανά παίξω την Sidney στην οθόνη και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη!!!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neve Campbell (@nevecampbell)

Οι Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett (Radio Silence) θα βρίσκονται μόνο στην παραγωγή του Scream 7, οι οποίοι είχαν σκηνοθετήσει τα Scream και Scream VI.

Η Campbell έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το ρόλο της στο Scream, ενώ δεν είχε εμφανιστεί στο Scream VI που είδαμε πέρυσι στους κινηματογράφους λόγω χρημάτων με την εταιρία παραγωγής. Η τελευταία εμφάνισή της στο Scream ήταν το 2022 μέσα από το reboot που έγινε στο franchise. Μάλιστα, τον περασμένο Ιανουάριο είχε δηλώσει ότι δε θα έλεγε όχι για να επιστρέψει και πάλι στη σειρά, αν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες. Έτσι, φαίνεται ότι αυτές οι συνθήκες βρέθηκαν.

Το Scream 7 δεν έχει ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας.