Ο εφιάλτης του Scream 7 συνεχίζεται – Αποχώρησε και ο σκηνοθέτης

Ακόμα δε γνωρίζουμε τι θα γίνει με το project
24 Δεκεμβρίου 2023 10:44
Ο εφιάλτης του Scream 7 συνεχίζεται – Αποχώρησε και ο σκηνοθέτης

Πριν από μερικές εβδομάδες, μάθαμε ότι η Jenna Ortega τελικά δε θα βρίσκεται στο Scream 7, καθώς σύμφωνα με διάφορα ρεπορτάζ, η ηθοποιός δεν τα βρήκε στα χρήματα με την εταιρία παραγωγής Spyglass Media Group. Αυτή ήταν η δεύτερη αποχώρηση από το project, αφού αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι δε θα βρίσκεται ούτε η Melissa Barrera. Τώρα, φαίνεται ότι ο εφιάλτης για τη νέα ταινία του franchise συνεχίζεται, καθώς έγινε γνωστό ότι αποχώρησε και ο σκηνοθέτης.

Αναλυτικότερα, ο Christopher Landon, ο οποίος ήταν να σκηνοθετήσει το Scream 7 ανακοίνωσε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο X ότι αποχώρησε από το project πριν από μερικές εβδομάδες. Ο σκηνοθέτης δεν αποκάλυψε το λόγο αποχώρησής του, αλλά είπε επίσημα ότι ήταν μια ονειρική δουλειά που…μετατράπηκε σε εφιάλτη!

Διαβάστε τις δηλώσεις του:

Υποθέτω ότι τώρα είναι μια καλή στιγμή για να ανακοινώσω ότι αποχώρησα επίσημα από το Scream 7 πριν μερικές εβδομάδες. Αυτό θα απογοητεύσει κάποιους και θα ευχαριστήσει κάποιους άλλους. Ήταν μία δουλειά όνειρο που μετατράπηκε σε εφιάλτη.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ο Landon ήταν να αναλάβει τα ηνία της σκηνοθεσίας για το νέο project και είχε γίνει ευρέως γνωστός από ταινίες όπως το Freaky, το Paranormal Activity: The Marked Ones και το πρόσφατο We Have a Ghost. Οι Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett (Radio Silence) θα βρίσκονται μόνο στην παραγωγή του Scream 7, οι οποίοι είχαν σκηνοθετήσει τα Scream και Scream VI.

Όσον αφορά το ρεπορτάζ με την Ortega, εκείνη φαίνεται ότι απέρριψε το ρόλο της για το Scream 7 λόγω διαφωνίας για τον μισθό της, με εκείνη να «απαιτεί» υψηλότερο μισθό -επταψήφιο στον αριθμό- αντί για τους εξαψήφιους που της είχαν δοθεί στα προηγούμενα Scream.

Tags: